Bursa

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off klasman etabı

20:56 25 Mart 2018
Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off klasman etabı

Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off 5-8'incilik turu rövanş maçında Nilüfer Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 mağlup etti.

Maça iyi başlayan Nilüfer Belediyespor, art arda bulduğu sayılarla teknik molaya 12-7 önde girdi. Teknik mola sonrasında Carolina ve Buijs ile bulduğu sayılarla üstünlüğünü koruyan Nilüfer Belediyespor, seti 25-14 kazandı.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. Ortadan Carolina, kenarlardan da Buijs ve Ceyda Aktaş ile sayılar bulan Nilüfer Belediyespor, teknik molaya 12-10 önde girdi. Setin devamında da üstünlüğünü devam ettiren Nilüfer Belediyespor, seti 25-18 kazanarak durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sette iyi oynayan taraf Bursa Büyükşehir Belediyespor oldu. Teknik molaya 12-9 önde giren Bursa Büyükşehir Belediyespor, seti de 25-18 aldı.

Dördüncü sette teknik molayı 12-9 üstün geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor, Fatma Yıldırım ve Carolina'nın etkili oyunuyla sonuca gitti ve seti 25-22 önde tamamladı.

Taraftarların da desteğini arkasına alan Nilüfer Belediyespor, "tie-break" setini 15-13, maçı da 3-2 kazandı.

İlk maçı Bursa Büyükşehir Belediyespor'un 3-1 kazandığı seride durum 1-1'e geldi. Turu geçecek ekip, 28 Mart Çarşamba günü Bursa Büyükşehir Belediyespor'un ev sahipliğinde Cengiz Göllü Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmayla belli olacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.