Bursa

Erikli & Nestle Waters Türkiye Genel Müdürü Serdar Seyhanlı:

09:53 01 Haziran 2018
Erikli & Nestle Waters Türkiye Genel Müdürü Serdar Seyhanlı:

Erikli & Nestle Waters Türkiye Genel Müdürü Serdar Seyhanlı, "Son 10 yılda Türkiye'ye bugünkü değerlerle bir milyar lira yatırım yaptık." dedi.

Seyhanlı, düzenlenen iftar programından sonra yaptığı açıklamada, İngiltere, Almanya, Hollanda, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere yaklaşık 20 ülkeye ihracat yaptıklarını söyledi.

Bursa'yı evleri olarak gördüklerini anlatan Seyhanlı, Bursa'ya değer katacak çalışmalar gerçekleştirmeye önem verdiklerini ifade etti.

Türkiye'de her gün 16 milyon bardak Erikli su tüketildiğini aktaran Seyhanlı, şunları kaydetti:

"Bu şehir sadece bizim için değil, tüm dünyada Nestle Waters tesislerinin bulunduğu şehirler içinde de çok özel bir yere sahip. Bursa Uludağ'da yer alan 19 futbol sahası büyüklüğündeki dolum tesisimiz, Nestle Waters'ın dünyada tek çatı altında en yüksek dolum kapasitesine sahip tesisi olma özelliği taşıyor. Dolum tesislerimizde 15 dolum hattımız bulunuyor. Yaptığımız yatırımlarla tesislerimizi hem büyütmeyi, hem de son teknolojiyle donatmayı da sürdürüyoruz. Son 10 yılda Türkiye'ye bugünkü değerlerle bir milyar lira yatırım yaptık. Türkiye'de her gün 16 milyon bardak Erikli su tüketiliyor. Türkiye'den dünyaya en çok su ihracatı yapan ilk 3 şirketten biriyiz. Şuan İngiltere'den Almanya'ya, Hollanda'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne kadar 20'ye yakın ülkeye ihracat yapıyoruz. İnşallah önümüzde ki 3-4 ay içerisinde Erikli'yi arzulanan, beklenen cam ambalajında göreceğiz."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.