Bursa

5 metrelik yılanı böyle öldürdü! Şok iddia...

20:05 09 Haziran 2018 18 Yorum Var
5 metrelik yılanı böyle öldürdü! Şok iddia...

Bursa'nın İznik ilçesi kırsal Derbent Mahallesi'nde yıllardır 5 metrelik yılan efsanesi anlatılırken, çiftçi Hasan Kozan, o yılanı vurduğunu öne sürerek,. "İkiye bölünen yılan büyük parçasını bırakıp kayboldu" dedi

İznik ilçesi kırsal Derbent Mahallesinde yaşayanlar, yıllardan bu yana Derbent civarında 5 metrelik yılan gördüklerini anlattı.

Duyanlar ise anlatılanlara inanmak istemedi.

EFSANEDEKİ YILANI VURDUĞUNU İDDİA ETTİ

Derbent Mahallesinde yaşayan çiftçi Hasan Kozan, yıllardır anlatılan efsaneye konu olan yılanı vurduğunu belirterek, kol kalınlığında gövdesi, yumruk gibi başı olan 5 metrelik yılana 5-6 metre mesafeden av tüfeğiyle ateş ettiğini söyledi.

Kozan, bölgede korku salan yılanı vurmasını ise şöyle anlattı:

'YILAN İKİYE BÖLÜNDÜ'

Yılanı bu civarda daha önce ben de görmüştüm. Yaklaşık 5 metre boyunda yılan gördüğümü söylediğimde çoğu kişi bana inanmadı. Önceki gün yine Kurtkaya mevkiinde çalıştığım sırada Kangal köpeklerim havlamaya başladı.

O tarafa gittiğimde suyun başında yılanı gördüm, gözlerime inanamadım. Hemen tüfeğime sarıldım ve birkaç el ateş ettim. Ateş etmemle yılan ikiye bölündü. Yılanın baş kısmı kaçarak gözden kayboldu, büyük parçası kaldı. Yılanın bir yerlerde öleceğini düşünüyorum. 50 yaşındayım ilk defa bu kadar büyük bir yılan görüyorum.

YORUMLAR

18 Yorum Var
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Durduk yere neden öldürdün hayvanı ki hikayen doğru ise. Bana sorarsanız hiç inanmadım. Öldürmek neden? En çok anlamadığım yer burası. Çıkar telefonunu aç kamerasını belgesel kıvamında çek ve koy medyaya kardeşim. Sonra gör bakalım kimler inanıyor.
    Cevapla
  • kindar yılan 5 yıl önce Şikayet Et
    yılan kendini yeniler. gelişimi tamamlanınca gelip bu adamı bulur çünkü yılanlar kindardır.
    Cevapla
  • Rıfkı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kindar sürpriz :)
    İlk beğenen sen ol
  • demir ersoy 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsan ne zaman insan olacak yılanın faydalı o kadar çok ki yılanlar olmasa tilkiler olmasa dünyayı fareler istila ederdi bırakın hayvanları insana zarar veriyorsa ellemeyin yazıktır kaldıki bu tür büyğk yılanların insana hiç bir zararı yok
    Cevapla
  • Adiga81 5 yıl önce Şikayet Et
    Su içerken yılan bile dokunmaz derler ama maalesef insan dokunuyor. Zavallı hayvanı vurmuş.
    Cevapla
  • yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    halk hikayesi uydurma şeylere inanmayın. insana vatana devlete millete bayrağa dine ihanet eden yılanlarda ikiye bölünmelidir. ki rahat olalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.