Bursa

Cami avlusunda önce dövdüler, sonra bıçakladılar

09:22 31 Ağustos 2018 4 Yorum Var
Cami avlusunda önce dövdüler, sonra bıçakladılar

Bursa’da Nuri Ö. (35), cami avlusunda çay bahçesinde otururken, yanına gelen husumetli olduğu 6 kişi tarafından öldüresiyle dövülüp, bıçaklandı. Yaralanan Nuri Ö. hastanede tedaviye alınırken, olay anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde meydana geldi. Nuri Ö. Ak Şemsettin Camisi’nin avlusundaki çay bahçesinde otururken, yanına 6 kişi geldi. Nuri Ö. ile husumetli olduğu belirtilen bu kişiler arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce grup, Nuri Ö.’yü dövmeye başladı. Bu sırada gruptan bir kişi, bıçağını çekip, Nuri Ö.'yü bıçakladı. Yere yığılan Nuri Ö.ye bir süre daha vuran grup, kendilerine engel olmak isteyen diğer müşterilerin de üzerine yürüdü. Saldırganlar bir süre sonra geldikleri taksiye binerek olay yerinden ayrıldı. Olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Nuri Ö., yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • kato 5 yıl önce Şikayet Et
    adalet varmı ki,yalala birak, savcı ve hakimlerin hesaba çekilmesi lazım,yoksa herkes kendi hakimi savcısı olacak.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Sancar 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakalansalar ne olacak ki, ifadeleri alınır savcılıkta sonra dışarı, reis artık şu ceza kanunlarına el atsın, toplum acilen terbiye edilmeli, uzun vade eğitim, kısa vade sert caydırıcı kanunlar yani sert devlet..
    Cevapla
  • Mehmet Yılmaz 5 yıl önce Şikayet Et
    6 kişinin 1 kişiye saldırması korkaklıktır.
    Cevapla
  • Ayhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette kanun mu var savcilk karariyla hepsi salinmistir kesin ölmedi diye dövdükleri adam
    Cevapla
  • Nobut 5 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette kanun var ama savcının ve hakiminde kanaatı büyük rol oynuyor. Ama yinede kanunlarımız avrupaya uyumlu olmaktan çıkarılıp cezalar caydırıcı niteliğe kavuşturulmalı acilen.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.