Bursa

Ücretsiz kartı çalışmayınca bu hale getirdiler

14:57 02 Eylül 2018 9 Yorum Var
Ücretsiz kartı çalışmayınca bu hale getirdiler

Bursa'da, otobüse binen N.B., cihazın ücretsiz seyahat kartını tanımaması nedeniyle tartıştığı şoför ile yolcu tarafından dövülerek, zorla araçtan indirildi. Başından ve kolundan yaralanan N.B., hastanede tedaviye alındı.

Olay, dün akşam, merkez Osmangazi ilçesi Cemal Nadir Caddesi'ndeki Timurtaşpaşa otobüs durağında meydana geldi. Otobüse binen N.B., iddiaya göre, ücretsiz seyahat kartını cihaza tuttu. N.B., ilk seferde okunmayan kartı tekrar gösterdi; ancak cihaz yine tanımadı. Bu sırada şoför R.A. (55), N.B.'den otobüsten inmesini istedi. Bunun üzerine şoför ile N.B. arasında tartışma çıkarken, ismi öğrenilemeyen yolcu da dahil oldu. Şoför ile otobüsteki yolcu, N.B.'yi döverek, otobüsten zorla indirdi. Yere düşen N.B., başından ve kolundan yaralandı. Olay sırasında durakta bulunanlar ise şoföre ve yolcuya tepki gösterdi. Bölgeye gelen güven timlerinin müdahalesiyle tartışma, sona erdirildi.

Duraktakilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri, yaralı N.B.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Güven timleri, otobüs şoförü R.A. ile tartışmaya dahil olan yolcuyu gözaltına aldı. N.B. ise sağlık görevlilerince ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otobüs şoförü R.A.'nın, emniyetteki ifadesinde, ''Ücretsiz seyahat kartını cihaz okumadı. İkinci defa denedi yine cihaz kartı tanımadı. Kartı çalışmayınca inmesini söyledim, inmeyince tartışmaya başladık. Onu otobüsten ben itmedim, otobüste bulunan başka bir yolcu itti'' dediği öğrenildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Albay34 5 yıl önce Şikayet Et
    Millet olmuş illet..ne olacak 2 lira almasan ölecek misin yada fakir mi olcaksın...Bu kadar aç gözlülük mü desem yoksa hoşgörüsüzlük ne oldu bu millete ...Ülkemden utanıyorum bu insanlardan ötürü..
    Cevapla
  • Tühh size 5 yıl önce Şikayet Et
    Sözlerinizin biri hariç hepsi doğru.. Ne olacak ücretsiz kartı yetmez mi İlla dıt diye ses mi duymanız gerekiyor? Ayıp vallahi Yazık ya adam dayak atılarak arabadan indiriliyor! Ülkemden değil, Utanma nedir bilmeyenlerden utanıyorum. Şoför bey ben sana 10 kişilik para vereyim utanmadınız mı koca adamı dövmeye!!!
  • Atly58 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten belediye otobüsü şoförülerinin tamamı belediye başkanı havasında.
    Cevapla
  • 57.Alay 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlik ölmüs.allahtan bu sofor gibi yolcu gibi gereksizlerle ayni aracta seyahat etmiyorum.katil ederler insani.
    Cevapla
  • Kayı boyi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ücretsiz taşımacılık bir büyük sorun bu memlekette. Özel taşımacı ve ücret ödeyen yolcuların hakkı yeniyor.
    Cevapla
  • omer 5 yıl önce Şikayet Et
    sanki babalarinin hayrina tasiyorlar devletten ucretlerini aliyorlar zaten karti okunmayan bir kisi icinde boyle davranmalari terbiyesizliktir acgozluluktur cezai islem gerektirir insanlik olmusmu yani boyle insanlarin hemen surucu ehliyetleri iptal edilmelidir siz ne dediginizin farkinda misiniz
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlara kanun ile verilmiş hak. Taşımacının abuk davranma lüksü olamaz!?
  • Mtn 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kartının çipi bozulmuş ve zaten 65 yaş üstü ücretsiz! Gider kartını değiştirir. O anda adamı bu duruma getirmenin ne anlamı var?
    Cevapla
  • Osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah ömür verirse Sende birgün 65 yaşına geleceksin. Sizde kullandığınız da hakkını almış olacaksın. Emekli maaşı üç kuruş helede okuttugu baktığı işsiz cocuguda varsa... takılma bunlara daha büyük sikintilarimiz var.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.