Bursa

16 yaşındaki Fatma'dan 2 gündür haber alınamıyor

06:09 04 Şubat 2019 3 Yorum Var
16 yaşındaki Fatma'dan 2 gündür haber alınamıyor

Bursa'nın İznik ilçesinde, 2 gün önce annesiyle tartışıp evden ayrılan Fatma K. (16), geri dönmedi. Annesi Gülcan Ulutaş, kızının bulunması için polise başvurdu.

Yeşil Cami Mahallesi’nde, babasından ayrılan annesi Gülcan Ulutaş ile birlikte yaşayan Açık Lise 2'nci sınıf öğrencisi Fatma K., annesiyle yaşadığı tartışmanın ardından evden ayrıldı. Anne, 2 gündür arayıp bulamadığı kızının hayatından endişe ettiğini belirterek polise başvurdu. Polis, Fatma K.'nin bulunması için çalışma başlattı.

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • zafergülten 5 yıl önce Şikayet Et
    kızların kaçması ya fazla aile baskısından,yada çok fazla başıboş bırakmaktan....bu ikisinin ortasını bulacaksın,ne fazla sıkacak,nede başıboş bırakacaksın,gözün devamlı üzerinde olacak ama ona belli etmiyeceksin.üstüne,başına ,makyacına ve bilhasa harcamalarına bakacak,verdiğin paranın bunlara yetip yetmediğini kontrol edeceksin,sonra arkadaşlarına bakacak,gerekirse sorup soruşturacaksın,nerelere gittiğini uzaktan kontrol edeceksin. bunları yapamam diyorsan hiç kız doğurma.
    Cevapla
  • Yusuf Halil 5 yıl önce Şikayet Et
    son zamanlarda nedense kaçan kaybolan kız haberleri arttı. nerdeyse hergün 2 tane haber görüyorum. bu işte bi iş var ya anlamadım.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • kader 5 yıl önce Şikayet Et
    gidecek yeri varmış demek ki
    Cevapla
  • Herkes 5 yıl önce Şikayet Et
    Malesef herkes Anne veya evlat kıymeti bilemiyor. Olmayanlar da Ah olsaydı nasıl da güzel anlaşırdık diyebilir. Allah imtihanlık duruma düşmekten korusun Aamiin
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.