Bursa

Yaralı halde bulundu, gerçek röntgenle ortaya çıktı

15:30 10 Şubat 2019 2 Yorum Var
Yaralı halde bulundu, gerçek röntgenle ortaya çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yoldan geçen iki kişi tarafından bulunan yaralı sansar, İnegöl Belediyesi'ne teslim edildi. Burada tedavi altına alınan sansarın tüfekle vurulduğu ortaya çıktı.



Edinilen bilgiye göre, Kozluca yolu üzerinde yaralı halde vatandaşlar tarafından bulunan sansar İnegöl Belediyesi'ne getirildi. Buradaki görevlilere teslim edilen sansar daha sonra İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezine tedavi edilmek için götürüldü. Görevliler tarafından röntgeni çekilen hayvanın vücudunda saçmalar olduğu görüldü. Tüfekle vurulduğu anlaşılan sansarın tedavisi burada yapıldı. Tedavisinin ardından sansar tekrar doğaya bırakılacak. 

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    eline silahı alan önüne ne cıkarsa vurmaya çalılışıyor bütün canlılar acı çeker sadece insan şikayet eder şuram acıyor buram ağrıyor diye emin olun bu hayvanlara zulum eden yaratıklar kesinlikle ahirette cezasını alıcak şundanda eminim hayvanlara zulum eden bu yaratıkların parmağına sinekkonsa hemen hastaneye koşar unutmayınki bütün canlılar acıyı hisseseder dili olmayan ağaçlar dahi ağacın verdiği tepkide aldığı yarayı kapatmak için enzimler salgılar
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali Suud 5 yıl önce Şikayet Et
    Sansar canim benim.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bütün canlılara merhamet etmek ne güzel bir davranıştır.
    Cevapla
  • hüseyin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne doga dengesi ne tavuk birakiyor ne yumurta nede güvercin.etme bulma dünyasi.
    Cevapla
  • Kutalmış 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş onun vazifesi karnını doyurmak, o hayvanlara bakanın vazifesi de baktığı hayvanları korumak. Ne demek doğada denge bırakmıyor? Cehaletinizden utanmıyorsanız bari ulu orta afişe etmekten utanın. Doğada dengeyi bozan tek canlı insandır, kafanı bi çalıştır düşün bakalım şöyle bi.
  • ANADOLU LİGİ 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsın bakkaldan parasıyla mı alsın
  • hami 5 yıl önce Şikayet Et
    o iki tavukla çocuğunu okutmaya çalışan insanlar var
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklısın Hüseyin kardeş.. Allah'ın yarattığı sansar senin yetiştirdiğin iki tavuğu boğarak denge falan bırakmıyor.. değil mi?
  • isa 5 yıl önce Şikayet Et
    biz hayvanları sadece belgesellerde seven bir milletiz. bizim milletimiz özelikle köylerdeki insanlarımız çok cahil vurup öldürüp yiyip hayvanların kökünü kuruttular. nesli tükenen çok hayvan var ülkemizde
    Cevapla
  • aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Şehirden ahkam kesmek budur. Hayvan sevmek de ne? Saygı duymak daha güzel. Ama size öğretileni fikrinmiş gibi yay. Bizim kimseye ne saygımız var ne sevğimiz. Hayvana mı olsun.. Dam üstünde saksağan..
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.