Bursa

Genç kızdan şok itiraf! Ben vurdum...

04:58 25 Nisan 2019 4 Yorum Var
Genç kızdan şok itiraf! Ben vurdum...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Özkan D.'nin (26) ormanlıkta av tüfeğiyle vurularak, yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan arkadaşları Tuğçe B. (21) ve Murat S. (29), jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Olay, Kümeevler Mahallesi'ndeki ormanlıkta meydana geldi. Özkan D., Murat S. ve Tuğçe B. adlı arkadaşlar, birlikte alkol almaya başladı. Bu sırada Özkan D. ile Murat S. arasında, iddiaya göre, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, büyüyüp, kavgaya dönüşürken Murat S., otomobilinden aldığı av tüfeğiyle Özkan D.'ye ateş etti. Karnından ve bacağından yaralanan Özkan D., yere yığılırken, Murat S. ile Tuğçe B. ise otomobile binerek, olay yerinden kaçtı. Özkan D., cep telefonuyla sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralı Özkan D.'yi ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

'BEN VURDUM...'

İnegöl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Murat S. ile Tuğçe B.'yi kısa sürede yakalayıp, gözaltına aldı. Tuğçe B.'nin, ilk ifadesinde, Özkan D. ile aralarında sorun olmadığını öne sürüp, "Ben vurdum" dediği öğrenildi. Tuğçe B. ve Murat S., jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey alkol özgürlüktür diyen zihniyet nerdesin
    Cevapla
  • vatan sever 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu alkol denen zıkkım neden haram olduğunu şimdi daha iyi anlıyoruz.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayatları yakan alkol
    Cevapla
  • burak 5 yıl önce Şikayet Et
    nasıl bilinmeyen bir nedenle vurmuş anlayamadım.yukarıda birlikte alkol aldıkları yazmıyor mu? yoksa ben mi yanlış okudum.nedeni daha nasıl anlaşılır olabilir ki SEBEP ALKOL bu kadar açık ve net....
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.