Bursa

Beresini, üşümesin diye kedisiye takan çöpçü fenomen oldu

12:54 17 Aralık 2019 17 Yorum Var
Beresini, üşümesin diye kedisiye takan çöpçü fenomen oldu

Bursa'nın Osmangazi Belediyesi’nde temizlik işçisi olan Hidayet Sevinç’in, üşümesin diye beresini sokak kedisinin başına taktığı fotoğraf, sosyal medyada ilgi gördü. Davranışlarıyla hayvanseverlerin sevgisini kazanan Sevinç’e binlerce kişi tebrik mesaj attı.

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Hidayet Sevinç, beresini sokak kedisinin başına taktığı fotoğrafı, sosyal medyadan paylaştı. Fotoğraf kısa sürede çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı, binlerce beğeni aldı. Üşüdüğünü görünce beresini kedinin başına taktığını ifade eden Sevinç, "Bu hareketi eğlenme amaçlı ya da sadece fotoğraf çektirmek için yapmadım. O gün hava çok soğuktu. Kedinin üşüdüğünü görünce beremi onun başına taktım. Bu sırada bir arkadaşım da fotoğrafımızı çekmiş. Fotoğraf kısa sürede internette yayılmış. Birçok hayvansever fotoğrafı görünce bana ulaştı. Beni tebrik etti" dedi.

'ONLAR BİZİM CAN DOSTLARIMIZ'

Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının yardıma muhtaç olduklarına dikkat çeken Sevinç, "Hayvanları çok seviyorum. Çalıştığım bölgede birçok sokak kedisi var. Her gün onları seviyorum. Hayvanlar konuşamıyorlar. İhtiyaçlarını bizlere söyleyemiyorlar. Ben her gün çalıştığım bölgedeki kedileri besliyor ve su veriyorum. Lütfen herkes hayvanları sevsin. Kafasında bere ile kedi çok tatlı görünüyordu. Bu yüzden fotoğrafın internette hızla yayıldığını düşünüyorum. Bence herkes sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmalı. Onlar bizim can dostlarımız" diye konuştu.

Bölge esnafı da Hidayet Sevinç’in tam bir hayvansever olduğunu ifade ederek, her gün kedilerle ilgilendiğini söyledi.

 

YORUMLAR

17 Yorum Var
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hidayet kardeşimizi tebrik. Ederim
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Belediye çalışanımızı tebrik ederim.Çok güzel hareket
    Cevapla
  • serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlar doğası gereği üşümezler bırakın bu saçmalıkları. Hayvan sever olduğunuzu iddia ediyorsanız onları biraz tanımaya çalışın. Hazır kuru mamalarla besleyip onların sağlığını mahvetmeyin.HAYVANLAR ÜŞÜMEZLER....
    Cevapla
  • mıstık 3 yıl önce Şikayet Et
    ne var beresini verse hem sanane
    İlk beğenen sen ol
  • Sevim 4 yıl önce Şikayet Et
    cok güzel bir kedi
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayvanlara merhamet edene Allah cc merhamet eder, zaten Allah'ımız cc bütün canlılara rahmet ediyor. Esas ahirette rahmet sadece Müslümanlara olacaktır. Hayvanlar Cehenneme gitmeyecek. Onlar toprak olacak, bunu gören cehennemlik kâfirler keşke bende bir toprak olsaydım diyecek. Der ki keşke bir hayvan olsaydım! Hayvanlara Allah'a cc olan görevini eksiksiz yapıyor. Kediler Er Rahim tesbihi çeker
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.