Bursa

'Sevgilim bana büyü yaptı' dedi, kendini kesti

11:25 06 Ocak 2020 1 Yorum Var
'Sevgilim bana büyü yaptı' dedi, kendini kesti

Bursa'da komşularının, sevgilisi tarafından aldatıldığını söylediği Serap Ö. (38), sinir krizi geçirip, kollarına dirseklerine kadar 36 bıçak darbesi vurdu. Sağlık ve polis ekiplerinin güçlükle ikna edip, hastaneye götürdüğü Serap Ö., "Aşık olduğum adam için kendimi kestim. Bana büyü yaptırdı" dedi.

Olay, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Hocahasan Mahallesi'nde meydana geldi. Serap Ö., iddiaya göre, komşularından, sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendi. Sinir krizi geçiren Serap Ö., iki koluna dirseklerine kadar 36 bıçak darbesi vurdu.

Komşular, Serap Ö.'yü sakinleştiremeyince polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, "Aşık olduğum adam için kendimi kestim" diye bağıran kadını yarım saatte ikna edip, ambulansa bindirdi.

Sağlık görevlilerinin kolları kanlar içinde Çekirge Devlet Hastanesi'ne getirdiği Serap Ö., kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce "Aşık olduğum adam için kendimi kestim. Adam büyücü çıktı. Beni kendisine bağlamak için büyü yaptırdı.
 
Allah'tan başka kimseye inanmayın. Büyücülere inanmayın. Ben iyi değilim. Kollarımı kestim. Benim tedaviye ihtiyacım yok. Sevdiğim adam tarafından ihanete uğradım" diye konuştu. 


 
Serap Ö., hastanede tedaviye alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • musluman turk 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl versin. nokta
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • alem 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayın DNYZ Hiç bir şey kendi kendine olmaz Bir harf katipsiz,bir iğne ustasız,bir köy muhtarsız olmaz Nasıl olur ki bu kainat sahipsiz olsun Siz gökten zembille mi indiniz Annenizi babanızı kim yarattı Bu kocaman dünya kocaman kainat kendi kendine mi oldu
    Cevapla
  • DN.YZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Dogmatizm insanın insanlığını insana unutturan en etkili yöntemdir.Dogmatizmin hüküm sürdüğü ülkelerde beyinsel gelişme olmuyor,olamazda.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.