Bursa

Kabağın üzerinde Allah lafzı! Gören gözlerine inanamadı

16:19 15 Haziran 2020 3 Yorum Var
Kabağın üzerinde Allah lafzı! Gören gözlerine inanamadı

Bursa’nın İznik ilçesinde tarlasında yetiştirdiği yeşil kabağın üzerindeki Allah lafzını gören çiftçi duygu dolu anlar yaşadı. Şimdiye kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını belirten çiftçi "Allah’ım sen nelere kadirsin" diyerek gözyaşı döktü.

Boyalıca Mahallesinde geçimini tarlasında yetiştirdiği meyve sebzeleri satarak sağlayan 39 yaşındaki Gökhan Öner; 5 dönümlük araziye ektiği yeşil kabakları toplamaya başladı. Hasat sırasında bir kabağın üzerindeki Allah lafzını fark eden Öner gördüğüne inanamadı. Tarlada görüntülenen yeşil kabağın üzerindeki Allah lafzı önce çiftçi Gökhan Öner’i daha sonra gören herkesi duygulandırdı.

Bu güne kadar böyle bir olayla karşılaşmadığını anlatan Öner, sabah kabak toplarken kabağın meyvesinin üzerinde Allah lafzı olduğunu farkettik. Hala çok şaşkınım Rabb’im nelere kadirsin sen" diyerek duygulandı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Terazi 3 yıl önce Şikayet Et
    onu biri yazmış.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • orhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın C.C. ayetleri ( delilleri ) her yerdedir. O delilleri farkederek, kullanarak ümmetler yarışında en hızlı koşan olabilmek önemli. Cenabı Hak C.C. kabakta karpuzda otda çöpte ismi ile kendini gösterme ihtiyacı hissetmez zaten. iz'an ve iman yeter...
    Cevapla
  • Adnan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kabağın ve dahi bütün mahlukatın üzerinde zaten Allah yazıyor. Görebilmek ve gaflet etmemek duasıyla
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.