Bursa

Not bırakıp evden ayrılan kız çocuğu, bulundu

13:09 07 Temmuz 2020 3 Yorum Var
Not bırakıp evden ayrılan kız çocuğu, bulundu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dün sabah saatlerinde not bırakarak evden ayrılan Zeynep A. (14), gece saatlerinde polis ekipleri tarafından bulunarak, ailesine teslim edildi.

Hamidiye Mahallesi, Sipahi Sokak'ta yaşayan Ayfer A. (48), dün sabah saatlerinde evden çıktı. Döndüğünde kızının mektubunu bulan Ayfer A., karakola gidip, durumu bildirdi. Ayfer A., “Sabah erken saatlerde diğer küçük kızımı hastaneye götürdüm. Eve geldiğimde kızım yoktu. Not bırakıp gitmiş. ‘Ben kendimi öldüreceğim, anne seni üzdüm özür dilerim, hakkını helal et’ yazılı not bırakmış. Hayatından endişe ediyorum. Kızım kendisi evden çıkıp gitmez. Kim buna neden olduysa cezasını çekmesini istiyorum. O benim gözümün nuru. Yetim büyüttüm ben onu. Daha 14 yaşında, onu kandırmışlardır. Kim kandırmış bulunsun ve cezalandırılsın. Eşyalarını almış gitmiş. İntihar edecek insan bunları götürmez” dedi.

Çalışma başlatan polis ekipleri, Zeynep A.’yı gece saatlerinde Süleymaniye Mahallesi'ndeki bir parkta bularak ailesine teslim etti.

Ayfer A., "Kızıma kavuştuğum için mutluyum. Polisler bulup getirdi, onlara da teşekkür ediyorum" dedi.  Zeynep A. ise, "Çok bunalmıştım. Ben de arkadaşıma gittim. Gezdik sonra parkta oturduk. Polisler gelip aldılar ve aileme teslim ettiler" diye konuştu.

 

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin için canını feda edebilenler kimler? Ya şu olmuyor bu olmuyor! Bütün suçu birine yüklemek kolay. Esas soruyu Ey Gençler kendinize sorunuz. Neden sorumluluk almıyorsunuz? Çünkü ağır geliyor değil mi. Evet bencede ... işte bunun için Allah'a cc sığınıp, sabırla Allah'a cc secde etmeli yani ibadet ile yardım dilemek gerek. Biz kadere kazaya inanan Müslümanlarız. Bu inancımızda zerre şüphe yok. Zaman ailene parana sahip çıkma vakti.
    Cevapla
  • Misafir 1 3 yıl önce Şikayet Et
    Kızım Annenin Ailenin kıymetini bil.
    Cevapla
  • birtürk 3 yıl önce Şikayet Et
    kızın annesi kendine iyi bir nesil için uğraştığı belli
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.