Bursa

Halaylı asker eğlencesi pahalıya patladı

12:18 12 Ağustos 2020
Halaylı asker eğlencesi pahalıya patladı

Bursa'da koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı asker eğlencesini düzenleyen baba ve oğluna 6 bin 300 lira para cezası kesildi.

Yıldırım ilçesine bağlı Yavuz Selim Mahallesi Gürdak Sokak’ta düzenlenen asker eğlencesinde, korona virüs tedbirlerine uyulmadı. Onlarca kişi, sosyal mesafe ve maske kurallarını hiçe saydı. Eğlenceye katılanların ele ele tutuşup, halay çektiği görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerin tepki çekmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eğlenceyi düzenleyen kişi ya da kişilerin tespit edilmesi için çalışma başlattı. Yavuz Selim Polis Merkez Amirliği ekipleri, eğlenceyi Sıddık K.’nın askere gidecek oğlu Burak K. için düzenlediğini belirledi.

Bunun üzerine baba ve oğluna, ’Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’na uymadıkları için toplam 6 bin 300 lira ceza yazıldı.

YORUMLAR

  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    bence para yerine. Koronadan ölen kişilerin kimliğini söylemeden yaşlarıyla, meslekleriyle ve nerede kaptıklarıyla beraber bir Video çekilmesi lazım. Az ölü olduğu için insanlara hafif geliyor. Bizim insanlara hizmet yaramıyor. ABD de olduğu gibi yapın. Kim Virus kapıp hastaneye gelirse paralı tedavi edilsin. Hemde parasını peşin alın. Yoksa doğru eve orada iyileşiyormu ölüyormu ne yaparsa yapsın.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.