Bursa

14 yaşındaki kız yine kayboldu! Annesi yürekleri yaktı

13:44 24 Ağustos 2020 8 Yorum Var
14 yaşındaki kız yine kayboldu! Annesi yürekleri yaktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde daha önce evinden ayrılan ve polis ekiplerince bulunarak ailesine teslim edilen 14 yaşındaki Zeynep Ak, 1,5 ay sonra yeniden ortadan kayboldu. Gözü yaşlı anne, ''Biri saklıyor onu galiba. Kim görürse polisi arasın. Canım acıyor dedi...

İnegöl ilçesinde, Kemalpaşa Mahallesi, Doğan Sokak'ta annesiyle yaşayan Zeynep Ak, 6 Temmuz 2020 tarihinde evden kaçtı. Polis ekiplerinin harekete geçmesiyle saatler sonra bir parkta bulunan Zeynep, ailesine teslim edildi. Genç kız, aradan geçen zamanın ardından dün akşam saatlerinde annesinin evde bulunmadığı sırada bir kez daha kaçtı.

Ayfer Ağız (48), eve geldiğinde kızının evde olmadığını gördü ve polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Gözü yaşlı anne, "Dün  kızım telefonuna yükleme yapmadığım için benimle tartıştı. Sonra kayıplara karıştı. Daha önce de kaybolmuştu ama bulunmuştu. Bu sefer bulunamadı, saatlerdir yok. Sokak sokak aradık.

Biri saklıyor onu galiba. Kim görürse polisi arasın. Canım acıyor. Bulunursa bu sefer yurda vermek istiyorum. Kontrol altında tutamıyorum. Eğitim alsın diye çok uğraştım dinlemedi. 80 TL yevmiye ile ona bakmaya çalıştım" dedi. Polis, Zeynep Ak'ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • ayhan 3 yıl önce Şikayet Et
    hani derler ya seni doğuracağıma taş doğsaydım. kadının haline bak yazık yazık kızında bir gram vijdan olsa tabi akli dengesi yerindeyse annesinden özür diler çalışır namusuyla annesine bakar yoksa kızın bu dünyasıda o bür dünyasıda cehennem. inşallah bulunur dua edelim
    Cevapla
  • Antalyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Atalarımız demiş ki; kızını dövmeyen dizini döver.
    Cevapla
  • Mert 3 yıl önce Şikayet Et
    Kadıncağızın haline bak 48 yaşında ama nasılda çökmüş, kimin ne hakkı var insanları bu hale getirecek acılar çektirmeye? Yazık günah yemin ederim biz nereye gidiyoruz? Bu kadınlar, ağır yaşam şartlarında ezilen erkekler yardıma muhtaç, ne imece kaldı, ne komşu hatrı sorma, varsa yoksa dedikodu ve mal biriktirme sevdası, böyle müslümanlık olur mu?! Hz. Muhammed aleyhisselam peygamberimizin 'bizden değildir' sözünün geçtiği hadisleri inceleyin, çoğu müslümanım diyen o hadislerin birebir muhattabı durumda şuan!!!!
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    kız bulunursa sıkı bir uyuşturucu testi yapılmalı,kaçış nedeni bu olabilir,yada küçük çocuklara düşken zengin bir adamın eline düşmüş olabilir.olayın bir daha tekrarlaması için kızın kaçtığı vakit kimde,nerde kaldığının bulunup onlara küçük kızı alıkoymaktan,ayrıca oluşmuşsa tacizden ceza verilmesi lazım.
    Cevapla
  • Kitapci 3 yıl önce Şikayet Et
    48 yasinda ama 60-65 yasindaymis gibi gorunuyor. Acilar sikintilar insani cabuk cokertiyor. Allah yardimcin olsun ablacim. Insallah kizin islah olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.