Bursa

Gözyaşları içerisinde yardım istedi!

08:24 09 Kasım 2020 6 Yorum Var
Gözyaşları içerisinde yardım istedi!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kimsesiz 80 yaşındaki adam, aylardır yatağa mahkum yaşıyor...

20 yıldır kendisine ait evde tek başına yaşayan Kemal Adıyaman (80), birkaç aydır hastalığından dolayı yatağından kalkamıyor. Zaman zaman komşusu Hüseyin Karaman ve diğer arkadaşı yardımına koşuyor.

Hüseyin Karaman, "Abimizin hiç çocuğu olmadı. Uzaktan ablasının kızı vardı, o da vefat etti. Hiç kimsesi yok, hiçbir akrabası da yok. Biz kendisini eskiden beri tanıdığımız için mahallemizin bir ferdini böyle gördüğümüz zaman içimiz sızlıyor" dedi. 

Gözyaşları içerisinde yardım isteyen Kemal Adıyaman ise, "Yaklaşık 2 aydır bu durumdayım. Hiç kalkacak halim yok. Tuvalete bile gidemiyorum" diye konuştu. Kendisine bakılması için yardım istediğini söyleyen Adıyaman, "Kimsem yok, Allah rızası için bana yardım etsinler" ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Cad 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz bir butunuz.yaslilarimizada .hastalarimizada ac kalmislarada.dara dusmus olanlarada bakariz..
    Cevapla
  • İsoBaba 3 yıl önce Şikayet Et
    İlgili yerler bilgilendirilirse devlet gerekeni yapar. Halkın cahilliği...
    Cevapla
  • Cafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Muhtar aracılığıyla belediye ve kaymakamlık haberdar edilirse bu mağduriyet çözülür.Amcanın biran önce bir bakım evine yerleştirilmesi lazım yoksa gıdasızlıktan hastalıktan durumu dahada ağırlaşır.
    Cevapla
  • ABDULLAH.... 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı densizlerin ukala ukala devlete dil uzattığını görünce bu devletin yaşlı, kimsesiz ve engelliler için yaptıklarını nasıl görmezden gelerek yorum yaptıklarını görmek nankörlüğün daniskası işte bu dedirtiyor. doğru yere doğru şekilde müracaat eden bu sınırları içerisindeki tüm vatandaş, mülteci, sığınmacı farketmez bila istisna her insan uzun yıllardır bu ülkede hiçbir şekilde mağdur edilmiyor. komşuları ve muhtar vasıtasıyla kaymakamlık yada valilik haberdar edilse kesinlikle ilgilenilecektir. hatta evde bakım hizmetleri dahi var artık bu devletin. terbiyesizliğin alemi yok....
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    bu bizim kendi öz vatanımızı evladı,zamanında vatan için çalışmış,vatani görevini yapmış,şimdi muhtaç düşmüş biri...devletin dış ülke vatandaşlarına sahip çıkacağına,önce kendi kanımızdan,canımızdan olan vatan evladlarını görmesi,sahip çıkması lazımdır.derhal bir bakım evine yatırılmalı,tedavi edilmeli,devlet sahip çıkmalıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.