Bursa

Genç kızın çığlıkları polisi alarma geçirdi

09:09 25 Kasım 2020 4 Yorum Var
Genç kızın çığlıkları polisi alarma geçirdi

Bursa'da iki sevgilinin evlerinin odasında kavga etmesi ve kızın çığlık atması polis ekiplerini alarma geçirdi. Erkek arkadaşıyla kavga ettiği belirlenen kız, sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, genç kız, sevgilisinin evine gidip odada oturmaya başladı. Sevgililer biraz vakit geçirdikten sonra henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü tartıştı. Bunun üzerine genç kız ağlayıp, erkek arkadaşına bağırmaya başladı. Çevrede oturan vatandaşlar da polis ekiplerine 'kadına şiddet olayı var' ihbarında bulundu.

Olay yerine gelen polis ekipleri ise eve çıkıp kızla görüştü. Bu sırada eve giren ve dağınıklığı gören polis, ağlayan genç kıza, 'Seni burada zorla mı tutuyorlar' diye sordu. Genç kız ise, "Öyle bir şey yok. Sevgilim ile sadece tartıştık" cevabını verdi. Daha polis, sağlık ekiplerini çağırdı.

Genç kız Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Guiadoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Evde eyitime evet. Korona nelere kadirsin. Kapatın okulları. Çocuklarımız yoldan çıkıyor.
    Cevapla
  • Boztepe 52 3 yıl önce Şikayet Et
    Avrupaya. Girmeden gencler benimsedi. Yani girsen ne olur girmeden ne kilicin yapamadigini kalemle yaptilar
    Cevapla
  • DUYARLI VATANDAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Devletin temsilcisi olan ve kendisine yardıma gelen polis memuruna hiçte utanmadan sevhilimle kavga ettik diyor uranmaz kadın.Bu nasıl bir eğitim, nasıl bir aile terbiyesidir.Ahlaki çöküntüye uğrayan hir toplumun vay haline ! Keşke polisler, tartışarak komşularını ve tüm mahalleyi rahatsız eden bu çifyi gözzltına alıp birde para cezası verseydi.
    Cevapla
  • Seckin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede zina tekrar suç sayilmali. Nereye gidiyoruz reis
    Cevapla
  • Sende yayinlaaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Adalet yorumcu Nikahi olmayipta beraber yaşayanlar biz MÜSLÜMANLAR ZiNA deriz. Memlekette genclerin hepsi manitasini koluna takan tatile gidiyor beraber yasiyorlar vs, daha ne olmasi lazimki sana göre evet zina artti diyebilesin. Ama sen gayri müslimsen bişey demem, o halde sende Müslümanlarin hassas konusu olan zina hakkinda yorum yapma lütfen diyorum
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Suç sayıldığı zamandan daha az zina emin ol
  • 1 vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin gibi insanlara yazıklar olsun. Sevgilisinin eviymiş. Namus iffet yok desen yüzüne bana hakaret ediyorsun derler. Bununla kavga edip yarın başkasıyla evlendiğini düşünmek toplumun nasıl bir çöküş içinde olduğunu gösteriyor. Nişanlı bile değil. Zaten dinimizde nikah olmadan bir araya gelmesi zaten haramdır. Allah'ım çocukları düzgün yetiştirmek için uğraşmayan anne ve babalara sen doğruları göster. Toplumsal iffeti çökertme ye çalışana fırsat verme
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendı milletini begenmeyip kendı kültürünü aşagılayıp çagdaş yaşamı getirdik diyenlerin topluma medya dizi film derken aşılamaya calışanların çagdaş yaşam tarzının meyleri Rabbım evlatlarımızı bu tuzaklardan muhafaza etsın.
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu söylediklerinin malesef artık hiç önemi kalmadı .Millet Avrupa diye kafayı yedi
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.