Bursa

Sürücü ve polis arasında ilginç diyalog! Bana takıntısı var

09:00 14 Aralık 2020 -1 Yorum Var
Sürücü ve polis arasında ilginç diyalog! Bana takıntısı var

Bursa'da sokağa çıkma yasağına rağmen otomobil ile gezintiye çıkan sürücü, alkolmetreyi üflememek için dakikalarca polisi uğraştırdı. Avukatımı çağıracağım diyen sürücü olay yerine eşini çağırdı. Olay yerine gelen eşi de dakikalarca polisi uğraştırırken, polis ekiplerine, "Onun benimle takıntısı var, Bana kastın var, geçmişten husumetimiz var, komşum zaten aynı sokakta oturuyoruz" dedi.

Bursa'da polis ekipleri, kent genelinde koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması denetimi yaptı. Denetim kapsamında ekipler kontrol noktası oluşturdukları İzmir istikametinden gelmekte olan Fuat S., (52) idaresindeki 06 BIN BC 196 plakalı otomobili Acemler kavşağında durdurdu. Denetim yapan ekipler Fuat S., isimli sürücüyü durdurduktan sonra kimlik kontrolü yaptı. Alkollü olduğu anlaşılan sürücüye polis, alkolmetreyi üfletmek istedi. Ancak sürücü çeşitli bahanelerle polise karşı koydu. Fuat S. ve eşi dakikalarca polisi uğraştırırken ortaya ilginç diyaloglar çıktı. Polise zorluk çıkaran sürücünün ehliyetine el konulurken sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği, maske takmadığı, alkollü araç kullandığı, caddede siğara içmek ve alkol metreyi üflemediği için yaklaşık 10 bin TL para cezası kesildi.

HASTANEYE GİDİYORUM

Polis ekiplerin işlemlerini yaptığı sürücü, gazetecilere" Hastaneye gidiyordum arkadaşlar yolu durdurdular. Hastaneye gidelim kan tahlili verelim çıkarsa ehliyetimi vereyim. Siz burada oyun yapıyorsunuz ya onun için'' dedi.

BANA TAKINTISI VAR

Sürücü polis ekiplerine '' elindeki alkolmetreyi bir saattir üflüyorum. O polisin biraz bana takıntısı var. O beni tanıyor. Bende diyorum ki gazeteci arkadaşlarla birlikte hastaneye gidelim eğer ki bende alkol çıkarsa ehliyetimi vermekte sıkıntı yok. '' dedi.

GEÇMİŞTEN GELEN HUSUMETİMİZ VAR

Gazetecilere ''Trafik polisi ile eskiden husumetimiz var o yüzden durdurdu. Şimdi bana diyor ki ehliyetini vereceksin. Bir saattir cihaza üflüyorum hiçbir şey çıkmıyor. Ne yapayım şimdi adam zorla durdurmuş benle husumeti olduğu için komşum zaten aynı sokakta oturuyoruz. Sağlık ekibini çağırmam ehliyetine el koyacağım diyor'' dedi.

Olay yerine gelen eşi ''Ben neden alamıyorum arabayı vekalet var. Alkolü filan değil ben evden normal gönderdim. Hastaneye gönderin'' dedi.

Sürücü daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Otomobil ise çekici tarafından otoparka götürüldü.

YORUMLAR

-1 Yorum Var
  • kadın 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim başımada böyle bir durum geldi. Polis çalıştığımız finans kurumuna geldi . İstediği iş olmayınca kapının önünde duran arabalarımıza yanlış parktan hepsine ceza kesmiş. Halbuki arabalar kendi parkımızdaydı...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Kayserili 3 yıl önce Şikayet Et
    Polisin yaptigi cezasiz kalmamali, Cihazi üflemiş alkol yok daha ne, o yetmiyor birde çekiciyle arabasini çektiriyor ,eşinin kullanmasina polis mani olamaz . Polisi derhal görevden uzaklastirilmasi lazim
    Cevapla
  • İsmsz 3 yıl önce Şikayet Et
    Polisi dinlediniz mi ahkam kesiyorsunuz
  • Erciyes 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben erciyes yorumcuyum, Kayserili abi özür diliyorum ,haberi tekrar okudum alkollü şüphesi diyormuş, Birde eşine arabayi sürdürmüyor polis oradada yanlis yapmiş, Polis gercekten bir tuhaf
  • Erciyes 3 yıl önce Şikayet Et
    Gayserili adam Alkollü. Bunun savunacak neyi var polis üflemedi deyse üflememistir hem polis neden zorluk cikarsin Allah bana nasip etti gurbetten 12 sefer arabayle memlekete geldim bir sefer durdurdu kemerleri görünce devam dedi var sayim o sarhos senin ailene carpsa yorumun fakli olurdu inan bana
  • Yaa hakk 3 yıl önce Şikayet Et
    He sensin he
    İlk beğenen sen ol
  • Reis 3 yıl önce Şikayet Et
    Basustune başka bir emriniz
  • Asli 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis küstahlik yapmiş, ALKOL testi negatif çikmiş daha ne istiyorsun Vatandaştan ?????
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.