Bursa

Polis evsiz olduğunu öğrenince ceza yazmadı

08:48 16 Aralık 2020 6 Yorum Var
Polis evsiz olduğunu öğrenince ceza yazmadı

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kontrol yapan polis ekipleri tarafından durdurulan Gürol Kutlu (45), "Cezaevinden yeni çıktım, evsizim mezarlıkta kalıyorum, devlete kurban olayım " dedi. Fırından ekmek aldığı görülen Kutlu, polis ekiplerinin kontrolünün ardından cezai işlem uygulanmadan bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle kent genelinde uygulama noktaları oluşturdu. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Atatürk Bulvarı üzerinde denetimlerini sürdürürken sokakta yürüyen Gürol Kutlu'yu durdurdu. Ekipler, Kutlu'ya sokağa çıkma kısıtlamasını hatırlatarak izin belgesi sordu. İzin belgesi olmadığını belirten Gürol Kutlu polis ekiplerine "Cezaevinden yeni çıktım, evsizim mezarlıkta kalıyorum devlete kurban olayım" dedi. Polis ekipleri GBT sorgusunun ardından Kutlu'yu cezai işlem uygulamadan gönderdi. Fırından ekmek aldığı görülen Gürol Kutlu kontrol noktasından yürüyerek uzaklaştı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Ahmet YILMAZ 3 yıl önce Şikayet Et
    Polis bırakmamalı otele yerleştirmeliydi. Valilik sosyal yardımlaşma bu durumda olan bütün vatandaşları otele yerleştirip yemeğini bile karşılıyor.
    Cevapla
  • Arife duygusal 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklisin dogrusunda, valilik bu dediklerini istanbulda toplasan 20 evsize ancak uyguluyor, onuda çagiriyor basini haber yapin diyor. Bizde istanbulda hiç kimse bu vesileyle sokakta kalmiyor zannediyoruz. Yani bu tür haberlerin azi dogru çogu Siyasi Reklam
  • isbay 3 yıl önce Şikayet Et
    Harçlık verseydiniz ya adama.. Gariban belli ki..!!
    Cevapla
  • faruk k 3 yıl önce Şikayet Et
    1 den fazla maaş alanlar utansın
    Cevapla
  • Gürkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Onlar fahri , gönüllü olarak çoğul çalışıyor tekil alıyorlarmış.
  • Ayse 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberle ne alakasi var senin yorumun, Birden fazla maaş alanlar maaşinin birini sokaktakileremi versin diyorsun, Ya kardeşim senin bu yazdigin hasedlik ve kiskancliktir, Parasi çok olan birinin Zekat vermesi Farzdir oda islama göre, Adam zekatini veriyorsa kendine ilgilendirir vermiyorsa yine kendini ilgilendirir, Bu bu konunun neresindesin şimdi ?. Sen hayr yapacaksan imkanin dogrultusunda yaparsin bu kadar basit. Baskasi seni ilgilendirmez.
  • Necmettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Mal lık parayla değil dostum.
  • Yami 3 yıl önce Şikayet Et
    Ama bunları konuşmak yasak. Çok ayıp.
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun polise böyle garibe ceza yazılmaz ki zaten
    Cevapla
  • Özgür B.k. 3 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yazsalardı ayıp ederlerdi. O adama ne cazası yazacaksın ki, ayıp.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.