Bursa

Eski milli boksör böyle yakalandı! Derneğe baskın

08:15 07 Ocak 2021 3 Yorum Var
Eski milli boksör böyle yakalandı! Derneğe baskın

Bursa'da polis ekiplerince 'Bursa Eski Boksörler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne düzenlenen baskınında, aralarında eski milli boksör Vahdettin İ.'nin de bulunduğu 8 kişi yakalandı. Baskında bir kişi gizlendiği mutfakta yakalanırken, bazı kişilerin uyuyor numarası yaparak ceza yemekten kurtulmaya çalışması dikkat çekti.

İl Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, merkez Yıldırım ilçesi Kurtoğlu Mahallesi Gökdere Bulvarı’nda bulunan 'Bursa Eski Boksörler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde, kumar oynatıldığı ihbarını aldı. Saat 02.30 sıralarında harekete geçen ekipler, derneğin bulunduğu adrese gitti. Dernek binasını ablukaya alan ekipler, bir süre fiziki takip yaptıktan sonra derneğe baskın düzenledi.

UYUMA NUMARASI TUTMADI

Baskında şüphelilerden biri mutfakta gizlendiği yerde yakalanırken, bazı şüphelilerin ceza yememek için uyuyor numarası yapması da dikkat çekti. 1’i kadın 8 kişinin olduğu dernekte yapılan aramada, çok sayıda iskambil kağıdı bulundu.

Eski milli boksör Vahdettin İ.'nin (52) de aralarında bulunduğu, Yılmaz U. (55), Mustafa Ç. (64), Oktay K. (38), Murat O. (44), Mehmet B. (62), Taner A. (42) ve Meliha Ö.'ye (39), sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ettikleri gerekçesiyle 3 bin 150’şer lira ve kumar oynadıkları için 2 bin 350'şer lira olmak üzere toplam 44 bin TL ceza yazıldı. Kumar oynatılan derneğe ise 40 bin TL cezai işlem uygulandı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • sado 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yorumlarda ne kadar özlem duyduğumuz hayaller varmış?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • xxl 3 yıl önce Şikayet Et
    Kimliği al cezayı kes iyi akşamlar de çık fazla bibk yapamaszınz tabi
    Cevapla
  • mehmet efe 3 yıl önce Şikayet Et
    ben sporcunun zeki,çevik aynı zamanda ahlaklısını severim.
    Cevapla
  • kul ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    ben adam severim
  • madenci 3 yıl önce Şikayet Et
    ben de siyasetçinin dürüst, zeki,samimi,dindarını
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.