Bursa

Bursa'da polis memurundan acı haber! Sevenleri yasa boğuldu

15:30 07 Eylül 2021 3 Yorum Var
Bursa'da polis memurundan acı haber! Sevenleri yasa boğuldu

Bursa'da kullandığı aracın ağaca çarpması sonucunda yaşamını yitiren 45 yaşındaki polis memuru Murat Serdar Ateş'in sevenleri yasa boğuldu.

Kaza, gece saatlerinde Nilüfer ilçesi Dağyenice Yolu’nda meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Bilgi Teknoloji ve Haberleşme Şube Müdürlüğü Foto Film Büro Amirliği’nde görevli polis memuru Murat Serdar Ateş’in kontrolünü kaybettiği aracı, ağaca çarptıktan sonra takla attı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Ateş’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Murat Serdar Ateş’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı. Bursa Valiliği’nde görev yapan 2 çocuk babası Ateş’in ölümü, sevenlerini yasa boğdu. Murat Serdar Ateş'in cenazesi, bugün ikindide Demirci Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Delinin biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Ali ÖZTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gurbetci 52 2 yıl önce Şikayet Et
    dikkatsiz araba motor kullanmayacaksin polisim diye cakarli cakarli son surat o kadar cok arac var ki trafik kurali dinlemeyen yillarca almanyada yasadim burdaki gibi surat gormedim
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.