Bursa

Bursa’da 4 gündür kayıp olan liseli kızlardan sevindiren haber

15:42 25 Kasım 2021 4 Yorum Var
Bursa’da 4 gündür kayıp olan liseli kızlardan sevindiren haber

Bursa’da 4 gün önce "işe gidiyorum" diyerek evlerinden ayrılan 16 yaşındaki Ayşegül Arık ve Gamze polis ekiplerinin çalışmaları sonucu bulundu.

21 Kasım pazar sabah saatlerinde Osmangazi ilçesinde Veziri caddesindeki evlerinden işe gitmek için ayrılan Ayşenaz Arık (16) ve aynı mahallede oturan Gamze isimli arkadaşı ile buluşup birlikte gezmeye başladı. İddiaya göre, ikili sosyal medya hesaplarından Kestel’de olduklarına dair bir hikaye paylaşımı yaptı. Bu paylaşımdan sonra telefonlarına ulaşılamayan genç kızlardan kimse haber alamadı. Aileler durumu polise bildirirken iki arkadaş polis tarafından her yerde aranmaya başlandı. 4 gündür sokak sokak iki genç kızı arayan Bursa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerden bu sabah saatlerinde sevindiren haber geldi. Polis ekipleri iki genç kızı emniyete götürerek ailelere haber verdi. İfadeleri alınan Ayşenaz Arık ve arkadaşı Gamze ailelerine teslim edildi.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • vatandaşın 2 yıl önce Şikayet Et
    uyusturucu malesef gencligin dusmani..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    çağdaşlığa medeniliğe karşı olanlar eleştirmeye başlar,evden kaçmışmış ,sevgilisinin yanına gitmiş bunda ne kötülük var
    Cevapla
  • Haktan Yana 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin geleceği bu çocuklara emanet. Onun için çocuklarımıza doğru eğitim vermek zorundayız. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • hakant 2 yıl önce Şikayet Et
    amin amin
  • Bünyamin Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğitimden önce ahlak verilmeli.
  • sevgi 2 yıl önce Şikayet Et
    kızını dövmeyen dizini döver. "kadına şiddet adı altında "özgürleştirdiğimiz " kızlarımızı neden arayıp duruyoruz. artık onlar özgür. kimse şiddet uygulamasın. kimse dizini dövmesin. daha bunlar en kötü günümüz. bırakın gezsin dolaşsın. dünyanın tadını çıkarsın.
    Cevapla
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    İyman olmazsa haya edeb de olmaz. Hayasız toplumda namus mevhumu kalkar bela ve musibetler Hastalıklar, Sel,Deprem, Kuraklık vs. gelmeye başlar
    Cevapla
  • soru 2 yıl önce Şikayet Et
    iman olmadığını nerden biliyorsun. yaptığınız provakasyon
    İlk beğenen sen ol
  • İNANDIRICI DEĞİL 2 yıl önce Şikayet Et
    İyman değil ''İman.'' mevhum değil ''Mefhum.'' ayrıca o kadar adaletsizliğe,haksızlığa ses çıkarmayıp genç kızların evden kaçmasına ses çıkarırsan o zaman bela yağar.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.