Bursa

Saatteki hızı 69 kilometreye ulaştı, okulun çatısını uçurdu

14:39 28 Kasım 2021 1 Yorum Var
Saatteki hızı 69 kilometreye ulaştı, okulun çatısını uçurdu

Bursa’da etkili olan fırtına ilkokulun çatısını uçurdu. Çatı parçaları çevrede hasara sebep oldu.

Kentte dün akşam etkili olan kuvvetli rüzgar, zaman zaman saatteki hızı 69 kilometreye kadar ulaşan fırtınaya dönüştü. Yıldırım ilçesine bağlı Hacivat Mahallesi'ndeki Üstün Üründül İlkokulu'nun çatısı, fırtına nedeniyle uçtu. Çatı parçaları ise ev, garaj ve park halindeki araçların üzerine düşerken, 1 ev ile 2 araçta hasar oluştu. 

“ŞÜKÜR, CANIMIZA BİR ŞEY OLMADI”

Büyük gürültü duyduklarını belirten mahalleliden Uğur Akyüz, "Evden çıktığımda çatının uçtuğunu gördüm. Evim ve arabam hasar gördü. Komşumun aracı da hasar gördü. Şükür, canımıza bir şey olmadı. Okulda çocuk olsaydı ne olacaktı? Burada anaokulu da var, 3- 5 yaşında çocuklar var" diye konuştu. 

“BÖYLE İHMAL OLMAZ"

Çatının sağlam olmadığını öne süren Turan Akyüz ise "Yapıda biraz ihmalkarlık var. Uçan çatı bir insanın başına gelseydi hesabını kim verecekti? Birimize bir şey olsaydı bunun hesabını kim verecekti? Böyle ihmal olmaz" dedi. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Akyürek 2 yıl önce Şikayet Et
    Belediyeler neden görevini yapmıyor eğitimsizler tarafından yapılan belediyeler tarafından görülmeyen bilim dışı bu çatılar can yakıyor hayatları söndürüyor
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.