Bursa

Başkan Aktaş’a vatandaştan övgü dolu sözler: Devlet çalışıyor, Büyükşehir çalışıyor

15:19 28 Ocak 2022 7 Yorum Var
Başkan Aktaş’a vatandaştan övgü dolu sözler: Devlet çalışıyor, Büyükşehir çalışıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya hesabı üzerinden bir vatandaşın memnuniyetini dile getirdiği videoyu paylaşarak, “Dağın başı da olsa Bursa’nın her yerine hizmet ulaştırmak görevimiz” dedi.

Bursa’da etkili olan kar yağışıyla birlikte Bursa Büyükşehir Belediye ekipleri vatandaşın olumsuz yönde etkilenmemesi için canla başla çalışmalarını sürdürüyor. Bursa'nın yüksek kesimlerinde kar kalınlığı yer yer bir buçuk metreye yaklaşırken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın sosyal medya hesabından paylaştığı, bir vatandaşın memnuniyet videosu beğeni topladı.

Başkan Aktaş'ın sosyal medya paylaşımı“DEVLET ÇALIŞIYOR, BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR”

Bursa’nın İnegöl ilçesinin bir köyünde çekilen videoda vatandaşlar tuzlama çalışması yapan belediye ekiplerini çekerek, “Şu anda yollarımız tuzlanıyor. Büyükşehir geldi, yollarımızı tuzluyor. Buyurun işte, görün. Hizmeti görün. Bursa Büyükşehir Belediyesi dağları bayırları açıyor. Devlet çalışıyor. Büyükşehir çalışıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışıyor. Hizmeti en uzağa taşıyor. Bir buçuk metre kar var burada. Ormanın içindeyiz. İşi erbabına vereceksiniz, boşa lakırdı edenlere değil arkadaşlar” dedi.

"HİZMETİ ULAŞTIRMAK BİZİM GÖREVİMİZ"

Söz konusu videoyu paylaşan Başkan Aktaş, "Dağın başı da olsa Bursa'nın her yerine hizmet ulaştırmak bizim görevimiz... Vatandaşlarımızın memnuniyetiyle biz de mutlu oluyoruz" dedi.

 

 

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Ramazan 2 yıl önce Şikayet Et
    İBB Bursa Büyükşehiri örnek alsın.
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Nüfus normalleşmedikçe yapılan hiç bir hizmet layık olduğu değeri görmediği gibi görünür de olmaz..
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Furkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne çalışması? Bursa Akpnin unuttuğu yüzüne bile bakmadığı bir şehir. Bundan 2ğ sene önce çok daha güzeldi. En azından yeşildi. Şimdi yeşilin sadece adı kaldı
    Cevapla
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyükşehir çalışıyor ama 5 senedir emek treninden inip kışın soğuğunda beş dakika Kestel trenini beklemek ölüm geliyor.Şu emek trenini kestele kadar uzatında bizde bu soğuklar dan kurtulalım.
    Cevapla
  • Uzaklardan birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanların hayır duasını alabilmek ödüllerin en güzelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.