Bursa

Bursalı Arkeolog kene ısırması sonucu yaşamını yitirdi

16:03 07 Haziran 2022 6 Yorum Var
Bursalı Arkeolog kene ısırması sonucu yaşamını yitirdi

Bursalı Arkeolog Murat Kurt, bir araştırma için gittiği Erzurum’un Oltu ilçesinde kene ısırması sonucu hayatını kaybetti.

Bursa Orhangazi Narlıca Mahallesi'nde ikamet eden Arkeolog Murat Kurt (52) bir araştırma için gittiği Erzurum’un Oltu ilçesinde kene ısırması sonucu hastaneye kaldırıldı. Burada tedavisi devam eden Kurt bugün hayatını kaybetti. Talihsiz arkeoloğun ölümü herkesi yasa boğdu. Murat Kurt bugün memleketi Bursa’ya bağlı Orhangazi Narlıca Mahallesi'nde toprağa verilecek.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • sanayici 1 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce keklik salinsa nolacak ki 2 ayakli kenelerde keklikleri ölduruyolar
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hastalık bize bir zamanlar kankamız olan siyonist israilin zalim (sözde asker) kadın operasyoncuları tarafından, sözde tatbikat için geldikleri Sivas, Bolu gibi birkaç ilimizde kırlık alana salınan hastalık bulaştırılmış keneler yoluyla yayıldı biliyorsunuz değil mi? Şimdi yeniden normalleşiyoruz; bakalım kaç çeşit daha bela başımıza sarılır bu namussuzlar tarafından?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Malik 1 yıl önce Şikayet Et
    Kene için binlerce keklik ve benzeri hayvanlar çoğaltılıp araziye salınmalıdır. Kanatlıların geçimleri kene türü böceklerdir.
    Cevapla
  • Oğuz Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi tanıyordum iyi insandı Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • ulucak 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Kırım Kongo Kanamalı Ateşi yapan kenelerin imhası veya ıslahı için orman bakanlığı, tarım bakanlığı veya sağlık bakanlığı bir çözüm düşüyor mu? yada biz devamlı ölüm haberleri mi alacağız ? her işe cumhurbaşkanımız mı bakacak.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.