Bursa

Bursa’da korkunç olay! Hırsız evine girdiği kadının boğazını sıkarak bayılttı

16:35 23 Temmuz 2022 8 Yorum Var
Bursa’da korkunç olay! Hırsız evine girdiği kadının boğazını sıkarak bayılttı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kimliği belirsiz kişi, hırsızlık için evine girdiği yalnız yaşayan Müzeyyen Aslan'ı (56) boğazını sıkarak bayıltıp, 2 bin 200 TL ile cep telefonu ve kredi kartlarını alıp kaçtı.

Olay, dün gece Mesudiye Mahallesi Şehit Er Şenol Çakır Sokak'taki 3 katlı binanın zemin katında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, yalnız yaşayan Müzeyyen Aslan'ın dairesine açık olan mutfak penceresinden girdi. Bu sırada mutfaktaki kanepede uyuyan Aslan, sese uyanınca şüpheliyle göz göze geldi. Aslan'ı boğazını sıkarak bayıltan şüpheli, Aslan'ın cüzdanındaki emekli maaşından kalan 2 bin 200 TL ile cep telefonu ve kredi kartlarını alıp kaçtı. Sabah saat 08.00 sıralarında kendine gelen Müzeyyen Aslan, üst kattaki komşusuna gidip yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Müzeyyen Aslan, tedavisinin ardından taburcu edildi.

“KENDİME GELDİĞİMDE SABAH OLMUŞTU”

Polis merkezine giderek şikayetçi olan Müzeyyen Aslan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Gece saat 1'de yattım. Mutfakta uyuyakalmışım. Mutfağın camı açık kalmış. Bir ara bir ses geldi kulağıma. Kalkıp oturdum. Hırsızla göz göze geldim. Sakallı, beyaz şapkalı, maskeli biriydi. Üzerime gelip boğazıma yapıştı. Kanepe üzerine düşmüşüm. Kendime geldiğimde sabah olmuştu. Emekli maaşımdan kalan 2 bin 200 TL ile telefonumu çalmış."

Polis, hırsızlık şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.

 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yakalansa ne olacak.Yüz ellinci vukuatı yuz elli bire çıkacak.Ha birinci sabıka ha yüz elli birinci.farketmiyor güzel ülkemde.Yani hırsızı yakalayan polise ve bunun için zaman harcayan hakime yazık.Avrupaya şirin görükmek için çıkarılmış yasalar gevşek.
    Cevapla
  • Odun 1 yıl önce Şikayet Et
    Cinayete teşebbüsten içeri atacan verecen odunu 15-29 yıl bu tip haysiyetsizlere ders olsun. Bak bakalım bir daha böyle bşr olay oluyor mu
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemen ne olacağını söyleyim. Adli kontrol şartıyla serbest. Boğazını sıkmış kadının öldürmek niyetindeydi belliki.
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    tahminimce hırsızın sakalı takma,maske neyinde taktığına göre yaşlı kadını tanıyan çevreden biri,,,yoksa hırsız kadının yalnız yaşadığını,emekli maaşı aldığı günü falan nerden bilsin.polis kadının mahallesindeki işsiz güçsüz gençleri ve kişileri kontrol etmeli.
    Cevapla
  • adaletli 1 yıl önce Şikayet Et
    Meydanda asılmalı ve bir hafta asılı kalmalı yanınada büyük afışda neiçin asıldığı yazılmalı
    Cevapla
  • Cafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Apartmanda kamara varsa bir umut yakalansada yatmaz ondan hırsızlar sokakta cırt atıyor bekçilerden mahallede daha hızlı dalaşıyor.
    Cevapla
  • İNŞALLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Görevşni yapmayan bekçi emniyet görevli memur ne varsa ahirettetüyü bitmemiş yetimin halkkıyla ödenen maaşlarınız burnunuzdan fitil fitil gelecek İNŞALLAH
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlığın da bir onuru olur bre alçak…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.