Bursa

Bursa sokaklarında gezen ‘arı adam’ görenleri şaşırtıyor

10:37 03 Eylül 2022 5 Yorum Var
Bursa sokaklarında gezen ‘arı adam’ görenleri şaşırtıyor

Bursa sokaklarında ‘arı adam’ lakabıyla bilinen tiyatro sanatçısı ve besteci Bahattin Keskin, sokak sokak gezerek saz çalıp, bestelerini söylüyor. Arı adam, farklı kılıklara girerek toplumsal olaylara daha fazla dikkat çekmeyi hedefliyor.



Bu zamana kadar  toplumun yararına pek çok olaya dikkat çekmek için farklı kılıklara girerek gösteriler yapan Bahtiyar Keskin, aynı zamanda bestede yapıyor. Yaptığı bu bestelere dikkat çekmek için arı kostümü giyerek elinde sazla Bursa'yı sokak sokak gezerek mini konserler veriyor. Arı kostümüyle elinde saz çalıp türkü söyleyen birini gören vatandaşlar ise meraklı gözlerle arı adamı izliyor. Bursa'da arı adam olarak tanınan tiyatrocu, yaptığı her gösteriyle vatandaşların sevgisini kazanmayı başarıyor. Bu zamana kadar yüzlerce beste yapan Keskin, bu besteleri herkese duyurmak için farklı bir yöntem izliyor. Arı kostümüyle Bursa sokaklarında saz çalıp bestelerini seslendiriyor. Vatandaşlarda arı adamın bestelerini büyük bir keyifle dinliyor.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ TOPLUYOR

Bu zamana kadar pek çok toplumsal olaya dikkat çekmek için farklı gösteriler yaptığını ifade eden Bahtiyar Keskin, "Ben tiyatroculuğun yanında besteciyim yüzlerce bestem var bu besteleri herkes duysun istiyorum, bu sebepten arı kostümü giyerek bestelerimi Bursa sokaklarında seslendiriyorum. Vatandaşların çok ilgisini çekiyor. Hayran hayran beni izliyorlar. Vatandaşların ilgisi ve sevgisi beni çok mutlu ediyor" dedi.

Bahtiyar Keskin'i arı adam olarak tanıdıklarını belirten vatandaşlar, "Bahtiyar tiyatrocudur, aynı zamanda besteleri var bunları da sazıyla seslendirir dikkat çekmek için farklı kostümler giyer bizde onu keyifle dinleriz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Namık Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene dayının biri nabıyon lan şaklaban diye bu dayıyı dövmüştü
    Cevapla
  • sıradan biri 1 yıl önce Şikayet Et
    yoğun mu ilgi görüyor. hey yarabbim sen akıl fikir ver
    Cevapla
  • Sami Aydemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok güzel olmuş, milletimizin ne kadar geniş bir hayal gücü ve zengin bir kültüre sahip olduğunu göstermiş, ne mutlu size.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Hamburg Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    sacma sapan bos hayatlar...............
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Napiyor bu delo diyorlardir
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.