Bursa

Gören herkesin ilgi odağı oluyor! Kesmemek için işinden bile istifa etti

14:27 16 Eylül 2022 3 Yorum Var
Gören herkesin ilgi odağı oluyor! Kesmemek için işinden bile istifa etti

Bursa'nın Nilüfer İlçesi yaşayan 74 yaşındaki Rahim Özel, 38 yıldır bıyıklarını uzatıyor.

Onları her şeyden çok seven vatandaş gözü gibi bakıyor. Sürekli bıyıklarını boyayıp özel bitkisel ilaçlarla bakım uyguluyor. 30 santim boyundaki bıyıklarını ölene kadar uzatacak olan vatandaş çalıştığı iş yerinde "bunları kes" baskıları üzerine bıyıklarını kesmek yerine işinden istifa ederek ayrıldı. Gören herkesin ilgi odağı olan Özel, bıyıklarıyla hava atmayı çok seviyor.

Bıyıklarını ölene kadar kesmeyeceğini ifade eden Rahim Özel, "1984 yılından itibaren bıyıklarımı büyütüyorum. Onlara özenle bakıyorum. Sık sık boyuyorum. Görenler ilgi gösteriyor. sorular soruyor bende onlara bilgi veriyorum. Çalıştığım iş yerinde "bıyıklarını kes" baskısına rağmen bıyıklarımı kesmeyip işimden ayrıldım. Bıyıklarım olmadan yapamam onları ölene kadar büyüteceğim" dedi.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    aman aman ne mühim şey,memleket çocuğunun dediği gibi ,bıyık yüzünden işinden olmakla da akılsızlık etmiş,bıyık karın doyurmuyor,sonra yemek neyin yerken sorun çıkarıyor,yediklerin bıyığa bulaşıyor,göreni tiksindiriyor,hele bıyıklı insanların gıda türü işlerde çalışması hiç uygun değil,bıyığın bi teli gıdaya,yemeğe düştümü iğrenç,mide bulandırıcı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • DAYI 1 yıl önce Şikayet Et
    Dayı başka bir hünerin yok mu bu bir kıl ha eşekte ha keçi de ha da insanda kıl sonuçta bu hava deyince bende bir icat yaparsın herkes oh be oha be der şimdi sendeki bıyığa bakıp kim ne diyecek çüş be bıyığa bak mı desin bunlar ucuz işler biz ne yapacağımızı şaşırmışız bıyık erkeğin süsüdür kısası makbuldür kadın ile erkeği ayırır hepsi bu ama illa bıyık dayı denmesini istiyorsan az uzun bırakırsın kim ne diyecekse der
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Memleket Çoçuğu 1 yıl önce Şikayet Et
    Garibin bi uzun bıyığı var ne yapsın?
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.