Bursa

Genzine anne sütü kaçan bebeğin yasa boğan ölümü

15:32 16 Eylül 2022 5 Yorum Var
Genzine anne sütü kaçan bebeğin yasa boğan ölümü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde genzine anne sütü kaçan 4 aylık minik bebek yaşamını yitirdi.



Olay, Yeniceköy Mahallesi 443. Sokak'taki bir evde meydana geldi. Anne Sema D., 4 aylık bebeği Amine'yi emzirip beşiğine yatırdı. Bir süre sonra bebeğinin hareketsiz yattığını gören anne, 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, soluk borusuna kaçan süt nedeniyle nefessiz kalan bebeğe kalp masajı yaptı. Ambulansa alınan bebek, kalp masajı yapılarak İnegöl Devlet Hastanesine getirildi. 1 saat süren müdahaleye rağmen bebek hayatını kaybetti. Acı haberle anne ve baba sinir krizi geçirip gözyaşı döktü. Bebeğin cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • hkn 1 yıl önce Şikayet Et
    Emzirme esnasında bebeğin genzine süt kaçmasını önlemek için emzirir emzirmez bebeği yatırmayın, dik pozisyonda tutmaya çalışın. Solunum yolu tıkanan bebeğin solunum yolunu açmak için bu yöntem işe yarayacaktır.
    Cevapla
  • aHMET 1 yıl önce Şikayet Et
    Bebeği emdikten sonra yan yatırın der büyükler. Ağzına gelirse aksın, boğazına kaçmasın diye. Allah rahmet eylesin. Anne babanın başı sağolsun. Bir evlada sahip olmak kolay değil. İnşallah yeniden yavruları olacaktır. Rabbim büyük.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • TÜRKİYE 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine sabır versin. Kusmuğu boğazına kaçtıysa annenin yapacak birşeyi yok. Ağlamadıysa sesini de duymaz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    Emzirirken ne anne ne de bebek yatar pozisyonda olmamalı. Özellikle bebekler daima dik durumda bulunmalı.
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    bu bir çok defa bizimde çocuklarımızın başına gelmişti acemilik mi ilk yardım bilmemek mi bilmem ama çocuk yetiştiren tüm anneler bunu bilirler aslında ilk yardım dersleri mutlaka mecburi olmalı ÖZELLİKLE BU DURUM ÇOCUKLAR İÇİN OLDUĞUN DA İKİ DEĞİL YÜZ DEFA DAHA FAZLA ACI VERİR evlat acısı gibi koydu derler ALLAH Rahmet eylesin bana göre acemilik bilgisizlik ve ihmal araştırın kasıt var ise çok daha kötü bir durum ilk çocuk anne de genç ise bilmeyebilir
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.