Bursa

Kocasından şiddet gören kadını kurtarmak isteyen polis memuru şehit oldu

09:35 15 Ekim 2022 4 Yorum Var
Kocasından şiddet gören kadını kurtarmak isteyen polis memuru şehit oldu

Bursa'da kadına şiddet ihbarı üzerine olay yerine giden polis memuru Samih Altıntaş (47), şiddet gören kadını kurtarmak için tırmandığı balkondan düşerek şehit oldu.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, ailesine mukavemetten hakkında yakalanma kararı olan Gökhan N. eşinin evine gitti. Çift arasında yaşanan tartışmada gözü dönen Gökhan N. eşini darp etmeye başladı. Kavganın büyümesiyle komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri geldi. Polis memuru Samih Altıntaş, tüm uyarılara rağmen öfkesi dinmeyen Gökhan N.'nin eşini kurtarmak için 2'inci kattan, 3'üncü kata tırmanmaya çalıştığı esnada demir korkuluğun kopması sonucunda aşağı düşerek ağır yaralandı. 2 çocuk sahibi polis memuru kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KADINI KURTARMAK İÇİN ÇIKTIĞI BALKONDAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Olay, Osmangazi İlçesinde bağlı Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ailesine mukavvetten yakalanması olan Gökhan N. (36) 22.00 sıralarında eşinin bulunduğu eve gitti.  İkili bir süre sonra sözlü tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle gözü dönen koca, eşini darp etmeye başladı. Sesleri duyan komşular durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden Osmangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü kadına şiddetle mücadele biriminde görev yapan polis memuru Samih Altıntaş, (47) Gökhan N.’nin bulunduğu dairenin kapısını çaldı. Kapıyı açmayan öfkeli adam, bu kez de eşini balkondan atmak istedi. Durumu fark eden polis memuru Altıntaş,  şiddet gören kadını kurtarmak için apartmanın 2. Katından 3. Katına tırmanmaya çalıştı.

Bursa şehit polis memuru Samih Altıntaş

ŞEHİDİN 2 ÇOCUĞUNUN OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bu esnada tutunduğu demir korkuluğun kopmasıyla 2. Kattan yere düşen Altıntaş, ağır yaralandı. Polis memurunun aşağı düştüğü gören meslektaşları durumu hemen 112’ye bildirdi. Ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılan Altıntaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit polis memurunun 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

Bursa şehit polis memuru Samih Altıntaş

Öte yandan, birçok sabıkası olan ve eşine şiddet uygulayan Gökhan N., takviye gelen polis ekiplerince yakalanıp gözaltına alındı.

Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan ise şehit polisin acı haberi hastaneden bildirdi.

Bursa şehit polis memuru Samih Altıntaş

Bursa şehit polis memuru Samih Altıntaş

Bursa şehit polis memuru Samih Altıntaş

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Sosyal 1 yıl önce Şikayet Et
    Kızlarımız lütfen ortalikla vururum kırarım öldürürüm diye gezen adamlardan uzak durun. Böyle bir kişiliği olan adam elbette yarın sizinle de ters düşünce en iyi bildiği diğer insanlara uyguladığı bu yola başvuracak. Erkek adam vuran kıran bağıran çağıran posta koyan değildir. Merhamet ve şefkatle çevresindekileri kucaklayan yol gösterendir. Kalbi sevgiyle dolu olandır. Rum suresi sevgi ve merhamet arayın diyor. Sadece kendiniz için değil ancak tüm insanlara göstermeli.
    Cevapla
  • Zihinsel 1 yıl önce Şikayet Et
    Elbette doğru da soyledikleriniz ama asıl söylenmesi gereken şu: Aileler cocuk yetistirirken erkekliğe degil insanlığa vurgu yapın, değerli olma noktasında çocuklarınız arasinda cinsiyet ayrımı yapmayın, erkeklere kadinlara saygıyı, kadinlara da öz saygıyı öğretin. Kadınların istediginde ezebilecegi bocek olmadığını, siddet uyguladığında küçüldüğünü, insanliktan çıktığını öğretin. Terbiye sedece kiz cocuklarina verilmez. Her insanin ihtiyacı vardir. Bir zalim yüzünden kaç can yaniyor, yazık, cok yazık.
    İlk beğenen sen ol
  • Kara cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    Eğer vade dolmuşsa, vakit gelmişse ne 1 dakika erken nede 1 dakika geç. Olayın gelişimi sadece vesile olmuştur. Rahmetlinin niyeti halistir. Toprağı bol, mekanı cennet olsun. Allah tum yakinlarina ve sevenlerine sabır versin .
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Birçok sabıkası olan adamı ıslah etmeden salıveren adalet ve hukukçular ve bu kanunlara bizi mahkum edenler utansın.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürürlükteki 6284 nolu yasanın neden olduğu durumlar bunlar hep.. Ama gören bir devlet görevlisi dahi yok! Görüp de bir şey yapmıyorlarsa durum daha da vahim demektir.. Bu yasa aile içi şiddeti daha da arttırmıştır, aileyi parçalayan, karı-kocayı düşman hale getiren bir yasadır..
    Cevapla
  • Tevbe 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasa Allah'ın emaneti olarak ailesinden isteyip aldığın eşini döv mü diyor?
  • şems 1 yıl önce Şikayet Et
    vay arkadaş...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.