Bursa

Bisikletten düşüp beton mikserinin altında kalan çocuğun feci ölümü

09:39 04 Kasım 2022 4 Yorum Var
Bisikletten düşüp beton mikserinin altında kalan çocuğun feci ölümü

Bursa'da dengesini kaybederek bisikletinden düşen 14 yaşındaki Erman Haymana, beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti.



Kaza, saat 17.00 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Otosansit Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sanayi sitesindeki bir iş yerinde çalışan Erman Haymana, iddiaya göre bisikletiyle yedek parça almaya gittiği sırada dengesini kaybederek yola düştü. Bu sırada seyir halinde olan Seyit Şahin (42) yönetimindeki 16 GB 1299 plakalı beton mikseri, sürücünün kör noktasında kalması nedeniyle görmediği Haymana'nın üzerinden geçti. Durumu fark eden Şahin aracı durdururken, ihbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde talihsiz çocuğun yaşamını yitirdiği belirlendi. Beton mikserinin sürücüsünü ise gözaltına alındı.

Kaza haberini alarak bölgeye gelen Erman Haymana'nın yakınları sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada 1,5 Metre
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette bisiklet sürene hiç saygı yok adam dibinden geçiyor, en az 1 metre güvenlik mesafesi olması gerekiyor. insana karşı saygı yok bir kere. Yazık halimize, bu gidişle sonumuz kötü Allah muhafaza.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ardahanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kör noktası be (istisnalar vardır) ama bunlar trafikte cellat cellat adamlar resmen rallide sanki öyle hız yapıyor. Bide araç büyük ya seni onu bunu takmıyor ustune kırınca istersen kaçma. Bu iş makinalarını kullanacakların sadece ehliyet değil bunların mesleki olarak belgeleri olan bu adam akkıllı insanlardan olmalı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • bir müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuğu bisikletle parça almaya yollayan, trafiğe çıkaran işyerinin sorumluluğu var. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.