Bursa

Bursa’da akılalmaz olay! Çayı geç getirdi diye tabancayla vuruldu

16:22 26 Kasım 2022 24 Yorum Var
Bursa’da akılalmaz olay! Çayı geç getirdi diye tabancayla vuruldu

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen akılalmaz olayda, çay ocağı sahibi İsmail Güder (51), 'çayı geç getirdin' diyerek tartıştığı müşterisi K.D.'nin (53) torunu M.E.K. (14) tarafından vurularak yaralandı.

Olay, saat 11.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Tarihi Hanlar Bölgesi'ndeki 'Düğün Çarşısı'nda meydana geldi. İddiaya göre, çay ocağı sahibi İsmail Güder ile ismi öğrenilemeyen müşterisi arasında çayı geç getirdiği gerekçesiyle tartışma çıktı.

Bursa'da 'çayı geç getirdin' dediği çaycıyı yeğenine vurdurttu

ÇAYI GEÇ GETİRDİ DİYE TABANCAYLA VURULDU

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çevredekiler, araya girdi. Müşteri, çay ocağından ayrılırken, "Yeğenimi göndereceğim" dedi. Daha sonra çay ocağına gelen kimliği belirsiz kişi, İsmail Güder'e tabancayla ateş etti. Güder kasığından vurularak yaralandı, şüpheli ise kaçtı. Güder, ihbarla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüphelinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. 

YEĞENİ DEDİĞİ KİŞİ 14 YAŞINDAKİ TORUNU ÇIKTI

Bursa'da, İsmail Güder'in silahla yaralanmasının ardından çalışma başlatan polis ekipleri, çay ocağı sahibi ile tartışan kişinin K.D. (53) olduğunu belirledi. Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Güder'i tabancayla vuranın ise K.D.'nin torunu M.E.K. (14) olduğunu, şüpheliyi de olay yerinden H.D.'nin (22) kaçırdığını tespit etti. Hemen harekete geçen ekipler, M.E.K. ve H.D.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor. 

Bursa'da 'çayı geç getirdin' dediği çaycıyı yeğenine vurdurttu

Bursa'da 'çayı geç getirdin' dediği çaycıyı yeğenine vurdurttu

Bursa'da 'çayı geç getirdin' dediği çaycıyı yeğenine vurdurttu

YORUMLAR

24 Yorum Var
  • Dadaş erol 1 yıl önce Şikayet Et
    iki sininde boğazına ipi geçirecen bak bidaha böyle şeyler oluyormu
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Çocuk deyip salmasınlar sakın, çocuk değil, canavar olur sonra...
    Cevapla
  • Yorumcusuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Memlekette adalet sistemi çöktü. Suçsuz insanlar içerde yatıyor. Kabadayı, psikopat, hırsızlar elini kolunu sallayarak geziyor. Haberlerde şahit olmuşsunuzdur, suçlunun daha önce aynı suçtan şu kadar sabıkası olduğu tespit edildi diye. Adam artık işlediği suçları cv olarak kullanıyor namını yükseltiyor. Bir adamı turukladın serbest bıraktın ikinci kez aynı sebepten tutuklandı ise bırakma kardeşim. Ceza yasalarını kimler çıkardı ise bundan sorumlular. Her sorunda olduğu gibi adalet sorununu da çözmek devletin asli görevi.
    Cevapla
  • murtaza 1 yıl önce Şikayet Et
    cezalar caydırıcı olmadığında herşey çok kolay oluyor
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsan hayatı bukadarmı ucuz Ah hakim savcılar gerçekten görev yapıp ceza verseniz bu işler bu kadar kolay olurmuydu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.