Bursa

Bursa’da drift atıp polis ihtarına uymayan genç sürücüye ceza yağmuru!

13:09 06 Aralık 2022 10 Yorum Var
Bursa’da drift atıp polis ihtarına uymayan genç sürücüye ceza yağmuru!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde aracıyla drift atan ve polis ihtarına uymayarak hızla kaçan 19 yaşındaki sürücü Resul T.'ye yakalandığı polis ekipleri tarafından 9 bin 975 TL ceza kesildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan filmleri aratmayan olayda, Akhisar Mahallesi'nde 16 F 5841 plakalı aracıyla drift atan 19 yaşındaki Resul T.'ye polis ekipleri tarafından dur ihtarı verildi. İhtara rağmen durmayan ve hızlıca kaçan Resul T., 10 kilometrelik kovalamacanın ardından yakalandı.

9 BİN 975 TL PARA CEZASI ALAN GENCİN EHLİYETİNE 2 AY EL KONULDU

Bursa-Ankara yolu üzerinden durdurulan araçtaki genç sürücü Resul T.'ye dur ihtarına uymadığı için 850 TL, aracıyla drift atması nedeniyle de 9 bin 125 TL cezai işlem uygulandı. Toplamda 9 bin 975 TL para cezası alan 19 yaşındaki Resul T.'nin ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu.

YORUMLAR

10 Yorum Var
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Arabaya el koyun.Geri vermeyin.Ehliyetini süresiz alın .Her ehliyetsiz yakalanmaya bir yıl hapse atın,yakalandığı arabaya değerinin yarısı kadar ceza kesin. Bakın bakalım bir daha böyle yapan oluyor mu?
    Cevapla
  • HÜSEYİN 1 yıl önce Şikayet Et
    Avusturya gibi Bu tip olaylarda arabaya devlet el koyacak bir daha aracı vermeyecek bak bakalım bir daha girift atabilir mi.
    Cevapla
  • cahit 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi ailesi ona dirift yapar
    Cevapla
  • kamılbcetın 1 yıl önce Şikayet Et
    bunlara bu ceza az 50 bın tl olması lazım ehlıyetıde 5 yıl alınmalı
    Cevapla
  • hashan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceza öyle yağdırılmaz... o arabayı trafikten men edeceksin ki o zaman anlamı olsun.. yaz 9 bin tl üç gün sonra ödesin eeee ondan sonra aynısını yapmaya devam etsin ne anladık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.