Bursa

Bursa’da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı!

09:54 13 Aralık 2022 6 Yorum Var
Bursa’da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olayda, yolda yürüyen S.E. (27) isimli kadını taciz ettiği iddia edilen M.E'ye (29), çevredekiler ve kadının yakınları tarafından meydan dayağı atıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kadını taciz ettiği iddia edilen şahsa çevredekiler ve kadının yakınları tarafından meydan dayağı atıldı.

Bursa'da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı

YOLDA YÜRÜYEN KADINI TACİZ ETTİ

Olay saat 22.00 sıralarında Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. Muhammed E. (29) isimli şahıs, iddiaya göre yolda yürüyen S.E. (27) isimli kadına tacizde bulundu.

Bursa'da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı

YUMRUK VE TEKMELERLE MEYDAN DAYAĞI

Durumu o anda öğrenen yakınları, şüpheliyi yumruk ve tekmelerle darp ettiler. Olay yerine gelen polis ekipleri, darp edilen şahsı polis otosuna alıp uzlaştılar. Yaralı şahıs, 112 Acil Servis Ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Şüpheli, tedavinin ardından gözaltına alındı.

Bursa'da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı

Bursa'da bir kadını taciz eden şahsa meydan dayağı

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • ali 1 yıl önce Şikayet Et
    bir erkek olarak yarın kızın biri sokak ortasında bana elledi diye bas bas bagırsa milleti başına toplasa ne yaparız bilmiyoruz, ortalık hasta psikopat madde bağımlısı kadın-kız dolu
    Cevapla
  • mert 1 yıl önce Şikayet Et
    batıdan ithal laik kanunlar yeterli olmayınca linç kültürü yayılmaya başladı,gavurun kanunuda yanlış linç de yanlış yargısız infazda masum birini linçedersen vebalini nasıl ödeyeceksin ,allahın hükmü uygulansın tek çözüm bu,düşüncesizce linçe iştirak edenlerzanlı ölse saakatkalsa yanında kimseyi bulamaz,zulüm eden zulüm görür
    Cevapla
  • gülay 1 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizde iki kız bankadan kredi çekip idda oynuyor. sonra babalarının kızmasından korkup .karakola gidip babamız bizi taciz ediyor iftirası atıyor.sonra anne çağrılıyor annede korkudan kocam kızlarımı taciz etmiş olabilir diyor.adam linç edilip dövülüyor.adam ceza evine giriyor.sonra kızları ve karısı gerçeği itiraf ediyor.biz kredi çekip idda oynadık babamızın dövmesinden korktuk böyle bir yola başvurduk diyor.adam hala hapiste neyaman çelişki demi .neacı bir adalet ALLAH iftiralardan hepimizi korusun.BUYRUN ADALET BÖYLE OLURSA HERKES KENDİ KIR KANUNUNU UYGULAR. birde NAFAKA cinayetleri var ülkemizde nafakada ivedilikle sorunlar çözülmeli .
    Cevapla
  • KONYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Sonunda tepkisiz bir toplumdan tepki veren topluma döndük. Rabbim şükürler olsun
    Cevapla
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    konya lı gardaş yarın kızın biri sokak ortasında bana elledi diye bas bas bagırsa milleti başına toplasa ne yapacaksın bakalım
  • derviş 1 yıl önce Şikayet Et
    umarız ki kadın iftira atmamıştır. iftira vakaları çok arttı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.