Bursa

Kestel'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çeyrek asırlık duygulandıran sürpriz!

10:20 02 Şubat 2023 9 Yorum Var
Kestel'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çeyrek asırlık duygulandıran sürpriz!

Bursa Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, 19 Ocak 1999 yılında yaptığı Kestel ziyareti sırasında çekilen bir fotoğrafın dönemin 'Bizim Kestel' gazetesindeki manşetinin yer aldığı tablo hediye etti.

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti Kestel İlçe Başkanı Nesri Demir ve AK Parti Kestel İlçe Teşkilatı, AK Parti Grup Toplantısı’na katılmak üzere Ankara’ya gitti. Grup toplantısına katılan heyet, ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi.

BAŞKAN ERDOĞAN'A DUYGULANDIRAN HEDİYE

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç ve AK Parti Kestel İlçe Başkanı Nesri Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a anlamlı bir hediye verdi.

'SİYASET YAPMA YASAĞI BULUNAN T.ERDOĞAN KESTEL'İ SALLADI'

Erdoğan’a, 19 Ocak 1999 yılında Kestel’deki bir cemiyete katıldığı sırada çekilen fotoğrafı ve yerel bir gazetenin ‘Siyaset yapma yasağı bulunan T.Erdoğan Kestel’i salladı’ başlıklı gazete manşeti, Belediye Başkanı Önder Tanır ve Milletvekilleri Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç ve İlçe Başkanı Nesri Demir tarafından kendisine takdim edildi. Anlamlı hediye karşısında büyük mutluluk yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bursa heyeti ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

'DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU SALAN BİR LİDERLE AYNI YOLDA YÜRÜYORUZ'

Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, bu fotoğrafı sosyal medya hesaplarında şu sözlerle paylaştı: “AK Parti Bursa Milletvekillerimiz Ahmet Kılıç, Atilla Ödünç ve İlçe Başkanımız Nesri Demir ile birlikte, Türkiye yüzyılının lideri, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a, 16 Ocak 1999 yılında Kestel ilçemizi ziyareti sırasında çekilen fotoğrafı ve yerel gazetenin manşet haberini takdim ederek yeniden Kestel’imize davet ettik. Dünya liderimizi Kestel’imizde bir kez daha ağırlamayı nasip et Ya Râbbi. Dosta güven, düşmana korku salan bir liderle aynı yolda yürüyoruz. Elhamdülillah” 

 

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Sivaslı Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya' yı ibadete açan adamı, vatanımıza bu kadar hizmet eden adamı ve onu destekleyen bizleri Rabbim mahcup etmez inşallah.
    Cevapla
  • Faruk uçar . 1 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam böyle biri 100 yılda değil 500 yılda bir gelir Allah'a şükürler olsunki Türkiyenin başına gelmiş
    Cevapla
  • fatsalı 1 yıl önce Şikayet Et
    nirden nireye helal olsun
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    14 mayıs 2023 de 7 masayıda dağıtacağız inşaallah..
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM yar ve yardımcın olsun RABBİM seni kafirlere karşı korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.