Bursa

Dere kenarında kan donduran cinayet

12:59 22 Temmuz 2023 9 Yorum Var
Dere kenarında kan donduran cinayet

Bursa İnegöl'de, dere kenarında ölü olarak bulunan kadının cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Dere yatağına indirip elleriyle boğarak öldürdüğü öğrenilen tır sürücüsü Arif Ç.(51), Bursa Jandarma komutanlığı ekiplerince Bursa'da yakalandı.

Olay, 12 Temmuz günü saat 17.30 sıralarında,Bursa-Ankara yolu İnegöl ilçesi Mezit Mahallesi mevkisindeki derede meydana geldi. Aracıyla Bursa'dan Konya'ya giden Mehmet Ali Han, Mezit Deresi kıyısında mola verdi. Serinlemek için dere yatağına inen Han, derenin kenarında yarı çıplak halde hareketsiz yatan kadını gördü. Han'ın ihbarıyla bölgeye jandarma, polis, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi kadının öldüğünü belirledi.

Savcılık ve olay yeri incelemelerinin ardından kat'i ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan kadının,Semra Elmasolduğu tespit edildi. Adli tıp kurumunda yapılan ön otopside, cesedin üzerinde herhangi bir darp, kesici veya ateşli silah yarasına rastlanmadığı öğrenildi.

Eşinden ayrıldıktan sonra Balıkesir'in Altıeylül Mahallesi'nde tek başına yaşadığı öğrenilen Elmas'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği Balıkesir'e götürülmek üzere yakınlarına teslim edilerek defnedilmişti.

Sorguda sustu

Bursa Jandarma komutanlığı ekiplerinin yoğun çalışması sonucu cinayet şüphelisi Arif Ç.(51) Bursa'da yakalanarak gözaltına alındı. Dere yatağında bulunan kadının boğarak öldürdüğü belirlendi. Sorguda suskunluğunu koruyan şüpheli, 24 saat süren sorgulamanın ardından Adliyeye sevk edildi. şüpheli, Adliyeye çıkarılırken basın mensuplarının sorusuna da yanıt vermedi.

Şüpheli mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Kaptan 6 ay önce Şikayet Et
    Abartmayın, Dünyanin heryerinde cinayet işleniyor, Dünyanin her dönemindede cinayetler vardi, hep vardi ve hep olacak, önemli olan katilin Allah'ın emrettigi gibi cezalandırılması.
    Cevapla
  • taşova 6 ay önce Şikayet Et
    rabbim sonumuzu hayretsin. ALLAH ın İpine Sımsıkı Sarılmadıkça dahada kötüye doğru gidiyoruz.
    Cevapla
  • Murat ay 6 ay önce Şikayet Et
    Tertemiz yuva kurduk .. tertemiz düğün yaotik..tertemiz rızık kazandık.. tertemiz sevgimizi sunduk Allah sahit.. ama yıktı kurdugumuz yuvayı, attı beni kör kuyulara ve gitti.. şimdi bir başkasıyla imam nikayiyla yaşıyor..ne kadar acı..
    Cevapla
  • bogeretmusa 6 ay önce Şikayet Et
    salla gitsin öldürsen ne olacak yine sana bela allahından bulsun yoluna bak sen. o kendi belasını bulur. Sen merak etme .Al bak kadını boğmuş ne oldu 20 yıl en az yatacak 70 inde cıkacak sonra olum ne gerek var
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Artık kadınların kadın, erkeklerin de adam olduğu dönem bitti. Gelmesi de mümkün görünmüyor.
    Cevapla
  • Orhanbey 6 ay önce Şikayet Et
    İllaki yüce Allah'ın hükmü ile hükmetmedikçe bu işler asla düzelmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.