Bursa

"Evimi boşalt" diyen ev sahibini öldürdü

12:48 04 Ekim 2023 30 Yorum Var
"Evimi boşalt" diyen ev sahibini öldürdü

Bursa’da bir kişi, evimi boşalt dediği için 57 yaşındaki ev sahibi Ümit Er'i öldürdü.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Çınarönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sevinç Sokak'taki evini kiraya veren Ümit Er (57), evden çıkartmak istediği Metin A. (30) ile anlaşmazlık yaşıyordu. "En son görüşmelerinde evimi boşalt" diyen Ümit Er ile tartışma yaşayan Metin A. evden taşınmayı kabul etmedi.

Dün Çınarcık’tan Bursa’ya gelen Ümit Er, kiracısıyla görüşmek için evinin bulunduğu sokaktaki kıraathaneye oturdu. Durumu öğrenen Metin A. kıraathanenin oraya gelip gördüğü ev sahibine tel örgülerin ardından arka arkaya kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Er, kanlar içinde yere yığılırken, çevredekilerin saldırıyı bildirmesiyle sağlık ve polis ekibi bölgeye intikal etti. Sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Er, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Ekipler kısa sürede katil zanlısı Metin A.’yı yakalayarak emniyete götürdü. İfadesi tamamlanan katil zanlısı polis ekiplerince adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

30 Yorum Var
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    25 sinirlamasi getiren, insanlari birbirine düsüren devlet hatali bu konuda, daha önce böyle problemler olmuyordu, hükümet getirdi bu duruma bu olaylari,
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Pozitif ayrımcılık diye diye toplumun geldiği duruma bak. Kadının beyanı esastır diye başladı, işçinin beyanı esastır diye devam etti, son durumda utanmasalar kiracının beyanı esastır diyecekler. Devlet taraf olmamalı, adil olmalı. Bu toplumun adalete ihtiyacı var , toplumu kaosa sürükleyen meclisteki avukatların hazırladığı bu kanunlarla adalet olmaz. Bu arada ben de kiracıyım...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • konuk 6 ay önce Şikayet Et
    İnsanlardan kanaat ve şükür kalktı, daha fazla para için biri mezara, diğeri hapse girdi.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • gönül dostu 6 ay önce Şikayet Et
    bütün kabahat suç / 25 saçmalığını çıkaranlarda
    Cevapla
  • ek9 6 ay önce Şikayet Et
    herkes kendi bulunduğu pozisyona göre konuşuyor. kiracıları çok düşünüyorsanız ev alın 3 bine 5 bine oturtun. başkasının malına göz dikmenin anlamı yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.