Bursa

Pazara giden aile eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı

10:22 29 Kasım 2023 12 Yorum Var
Pazara giden aile eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı

Bursa’da pazara giden aile eve döndüğünde ziynet eşya, döviz ve yüklü miktarda parasının çalındığını gördü.

Olay, merkez Yıldırım ilçesine bağlı Demetevler Mahallesi’nde meydana geldi. Eşiyle birlikte pazara giden Soner Oğuz (31) alışverişini tamamladıktan sonra eve geldi. Yatak odasında bulunan çelik kasanın yerinde olmadığını gören Oğuz, çekmecedeki 130 gram altın ve yüklü miktardaki parasının olmadığını fark etti. Durum üzerine güvenlik kamerasına koşan aile, görüntülerde suratını kapatan bir kadının ve bir çocuğun daireye girdiğini fark etti. Hemen karakola koşan Oğuz ailesi, hırsızlara isyan ederek, “Çocuklarımızın rızkını çaldılar, bizi zor duruma soktular” dedi.

Oğuz ailesinin tek isteği kendilerini soyan hırsızların bulunması. 2 çocuk babası Soner Oğuz, “Eşimle pazara gittim. Yaklaşık 45 dakika sonra alışverişi tamamladıktan sonra eve geldik. Yatak odasındaki çelik kasanın olmadığını gördüm. Çelik kasayı söküp balkonda açmaya çalışmışlar. Bu sırada çekmecedeki 130 gram altın ve yüklü miktardaki paranın olduğunu görüp almışlar. Güvenlik kameralarını inceledik. Hırsızları görüp, polise ihbar ettik. Sağolsun polis arkadaşlar çalışma başlattılar. Biz bu kişilerin hemen bulunmasını istiyoruz. 8 aylık ve 5 yaşında çocuğum var. Evimizi yeni aldık. Borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz ? Çoluk çocuğumuz rızkını çaldılar” diye konuştu.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ederken, hırsızların binaya girdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • 421 4 ay önce Şikayet Et
    bu kasalara çip konulsa nerede olduğu nereye gittiği adım adım bakılsa nasıl olur ?
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Derler 4 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun kardeşim, hakim sorsa hangi elinle aldın diye sonrada İslam'a göre gereği yapılsa bak kalıyor mu? etraf ta hırsız.
    Cevapla
  • dersenell 4 ay önce Şikayet Et
    dışarıdan biri nereden bilsin nerede ne var?, evdekilerden biridir.
    Cevapla
  • Rumuz 4 ay önce Şikayet Et
    Bence hırsızlar , bu aileyi tanıyor, yabancı kişiler nereden bilsin adamlar evde yok, bence hırsızlar yakında olmalı
    Cevapla
  • RACİ 4 ay önce Şikayet Et
    Tek suçlu kanun yapanlardır. Hırsız yakalanıp güle güle ceza evine gidiyorsa burada bir sorun var. Derhal caydırıcı cezaların olduğu kanunlar çıkartılmalı d
    Cevapla
  • ömer faruk 4 ay önce Şikayet Et
    Derhal caydırıcı kanunları uygulayın diyene kadar niye İSLAM ŞERİATI NIN gereği olan KISAS ı uygulayın niye diyemiyorsun ?Hırsızın elini kesin desene ki bir daha hırsızlık yapmasın.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.