Bursa

20 yaşındaki kadın tartıştığı kocası tarafından öldürüldü

09:56 12 Ocak 2024 1 Yorum Var
20 yaşındaki kadın tartıştığı kocası tarafından öldürüldü

Bursa Yenişehir'de 20 yaşındaki Petek A., tartıştığı eşi 24 yaşındaki Y.A., tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, saat 16.30 sıralarında Yenişehir ilçesine bağlı Yılmazlar Mahallesi Tuna Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, çiftçilikle uğraşan Y.A. ile eşi Petek A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.A., mutfaktan bıçakla eşi Petek A.'yı bıçaklayıp, kaçtı. Kadının yardım çığlıklarını duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Petek A.'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Petek A.'nın cansız bedeni, savcı ve ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi işlemleri için adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında harekete geçen polis, Y.A.'yı bir sokakta yakalayıp, gözaltına aldı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Türk? 3 ay önce Şikayet Et
    Türk insaninin evlilik yasi en az 30-32 olmali. 20 li yaslarda Türkler sorumluluk alabilecek agirbasliliga sahip olamiyor. Maalesef agzi bes karis acik genclik bu iste, oyun oynama vakitleri, evlilik vakti degil.
    Cevapla
  • Haklisin ama 3 ay önce Şikayet Et
    Kardesim nüfus diyorsun ama bu sekilde nüfus olacaksa vay ülkemin haline... bugun 13-15 yaslarinda cocuklar futbol müsabakasinda sahaya inip birbirini darp ettiler. Iyi ahlak, terbiyeli cocuk yetistiremiyorsan sokaga atmak icin yetistirme zaten. Bana göre Türkiye de nüfus planlamasi sart, özellikle doguda. Hala cocuk sayisini güc gören ahmak insanlar dolu. Hadim etmek gerekiyor bu zihniyeti.
    İlk beğenen sen ol
  • Halil D.t.s 3 ay önce Şikayet Et
    Kalplerinde Allah c.c korkusu olmayan. Dinsiz imansız kültürsüz bir gençlik yetiştiği için butun bunlar. Evliliğin yas ile ilgisi yok. Simdiki genclik isterse 30..35 yas olsun değişmez. Cunki içeriği guzel ahlak iman Allah c.c korkusu olmayan boş ruhsuz bir gençlik malesef.
  • NUFUS NE OLACAK 3 ay önce Şikayet Et
    biyolojik olarak en iyi çocuk sahibi olma yaşları 20-25 ,senin dediğin 30,32 çok geç,o zaman nufus yaşlanır,doğurganlık azalır,senin dediğin tam da nufus kontrolü yapmak isteyen küreselcilerin ekmeğine yağ sürmek olur
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.