Bursa

Yaya geçidinde feci kaza: Anne öldü, 2 çocuğu yaralandı

14:58 01 Nisan 2024 8 Yorum Var
Yaya geçidinde feci kaza: Anne öldü, 2 çocuğu yaralandı

Bursa’da yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve 2 çocuğuna otomobil çarpması sonucu anne hayatını kaybederken çocuklar yaralandı.

Kaza, merkez Osmangazi ilçesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Recep Ö. idaresindeki 16 AZV 313 plakalı otomobil, o sırada yaya geçidinden yolun karşısına geçmek üzere olan anne Tuba Çival ve 2 çocuğu R.Ç. (14) ile M.Ç.’ye çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan Tuba Çival’a ilk müdahalesinin ardından çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırdı. Yaralanan R.Ç. ile M.Ç. çevre hastanelere kaldırıldı.

Sürücü Recep Ö. ifadesi alınmak üzere olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Ağır yaralanan anne, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Manolya 66 4 hafta önce Şikayet Et
    Bûyük ihtimal durakta yolcu alan otobüsün õnünden geçerken arkadan gelen arabaya dikkat edemediler. Bende oradaydım. RABBIM korusun herkeside bizide.
    Cevapla
  • Misafir1 1 ay önce Şikayet Et
    Yaya gecidinden karsiya gecmeye calisiyorlar. Dikkat edin "calisiyorlar". Gecidin amacini biri aciklasin bana lutfen
    Cevapla
  • Mühendis 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de araba sürmesini bilen yok. Cezalar da doğru düzgün olmayınca sonuç böyle oluyor işte. Balkanlarda bile yaya geçidinde herkes aniden duruyor. Adamlar cezadan korkuyorlar.
    Cevapla
  • karaze 1 ay önce Şikayet Et
    :(Allah rahmet eylesin. Allah çocuklarına, sevenlerine sabır versin. Ülkedeki tüm ehliyetlere el konulsa kızmam. Ehliyetlere el koyup sonra Alman standartlarında, Alman gözlemciler ve doktorları eşliğinde yeniden ehliyet versen yeridir. Kuralları batıda doğuda acımasızca uygulamalıyız. Maalesef bir candan olduk :(anasız kaldı yavrular. Onların içinin yangınını şimdi hangi ceza dindirebilir?
    Cevapla
  • mesele1 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet etsin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.