Engelli oğlunu bir aydır arayan anne: 'Hayatından endişe ediyorum'

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde yaşayan Birsen Yalçın, yüzde 75 zihinsel engelli olan oğlu Cevat Yalçın’ı(29) bir aydır arıyor.
Yaklaşık bir ay önce Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, Beşyol Mahallesi’nde oturan Birsen Yalçın, engelli oğlu Cevat Yalçın ile birlikte semt pazarına gitti.
BİR ANDA ANNESİNİN YANINDAN UZAKLAŞTI
-
Alışveriş sırasında bir anda annesinin yanından uzaklaşan Cevat, Edremit’te oturan ablasının yanında gitti.
-
Kısa bir süre ablasının yanında kalan Cevat, buradan da kaçıp bir daha geri dönmedi.
-
Tüm aramalara rağmen izine rastlanmayan gencin bulunması için Yalçın ailesi, sokak sokak dolaşarak umutla iz sürüyor.
6 yıldır aranan kadının sırrı çözüldü: Nehir kenarına gömülmüş
3 gündür kayıp olan kadın bulundu: Ortaya çıkan detay şoke etti
15 gündür kayıp olan 13 yaşındaki Fatma'dan haber var
"HAYATINDAN ENDİŞE EDİYORUM"
Oğlunun kendi başına yaşamını sürdüremeyeceğini söyleyen anne, "Cevat’ın yüzde 75 zihinsel engeli var. 1 aydır kayıp. Hayatından endişe ediyorum. Lütfen gören ya da duyanlar polis ekiplerine haber versin." diyerek yetkililerden ve vatandaşlardan yardım istedi.
Polis ekipleri, kayıp Cevat Yalçın’ın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.
YORUMLAR
1 Yorum Var