Çanakkale

Çan Meslek Yüksekokulu öğrencisi robot yarışmasında birinci oldu

12:05 09 Kasım 2015
Çan Meslek Yüksekokulu öğrencisi robot yarışmasında birinci oldu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Çan Meslek Yüksekokulu öğrencisi, robot ekibi üyesi Ramazan Eroğlu, "Kartal" adlı robotuyla İzmir'deki İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Uluslararası Robot Yarışması'nda birinci oldu.

Robot ekibinin başarasını kutlamak için Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Muhammet Erat’ın makamında tören yapıldı. Törene, Çan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Çetin Kantar, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Erdem Gündoğdu ve Öğretim Görevlisi Muzaffer Yücel ile Meslek Yüksekokulu Sekreteri Mehmet Emin Demirel katıldı.

Erat, ekibin akademik danışmanı öğretim görevlisi Ertuğrul Kanmaz'a ve öğrencilere teşekkür belgesi ile Çan Meslek Yüksekokulu amblemi bulunan kupa bardak hediye etti.

Kanmaz, ulusal ve uluslararası robot yarışmalarında hiçbir meslek yüksekokulunun yapamadığını ÇOMÜ robot ekibinin başardığını belirterek, "Bu başarılarımızın devamlı olmasını gönülden istediğimiz için çalışmalarımıza da yoğun olarak devam ediyoruz. ÇOMÜ'nün bizlere desteğini sürdürmesi ve hep yanımızda olduğunu hissettirmesi öğrencilerimiz için çok önemli ve değerli" dedi.

Doç. Dr. Erat ise ekibe her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ve kendilerinden sadece ulusal değil, uluslararası alanda da başarılar beklediklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.