Çanakkale

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

15:44 08 Mart 2016
8 Mart Dünya Kadınlar Günü

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, "Teşkilatımız bu yıl kadına ve anaya güvenini teşkilatın başına bayan il başkanı getirerek gösterdi. Bu durumdan gururlu ve onurluyuz" dedi.

Karadağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği basın toplantısında, bu yılki kadınlar gününün Çanakkale için ayrı bir önem taşıdığını söyledi. Karadağ, şunları kaydetti:

"Çanakkale'nin dışında AK Parti teşkilatı olarak teşkilatımız içinde 8 Mart Dünya Kadınlar günü ayrı bir önem arz ediyor. Teşkilatımız bu yıl kadına ve anaya güvenini teşkilatın başına bayan il başkanı getirerek gösterdi. Bu durumdan gururlu ve onurluyuz. İnşallah Allah bizlere güzel hizmetlerin altına imza atmayı ekibimle birlikte nasip eder. Biz Çanakkale'mizi hak ettiği vizyona taşıyacağız."

İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışacağını ifade eden Karadağ, şöyle devam etti:

"Bu kutlu görevi layıkıyla yerine getirmek için elimden gelenin fazlasını yapacağıma söz veriyorum. Çanakkale'nin AK Parti vizyonunu değiştireceğiz ve hak ettiği yerlere taşıyacağız. Buna tüm kalbimle inanıyorum, yönetim kuruluma gönülden güveniyorum. Bu ekip Çanakkale'yi 2019'a tüm Türkiye'nin içerisindeki Çanakkale'yi de 2023 hedeflerine taşıyacak ekiptir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.