Çanakkale

ÇTSO'ya silahla ateş edildiği iddiası

21:00 29 Ağustos 2016
ÇTSO'ya silahla ateş edildiği iddiası

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'ne silaha ateş edilmesi iddiasıyla ilgili, "Milletimiz 15 Temmuz'da tankların önüne çıkarak mücadelesini sürdürürken biz de burada darbe ve onun uzantılarına karşı duruyoruz. Bu yolda mücadelemize de devam etmekten bir adım geri durmayacağız. Bir canımız var. Vatan millet için feda olsun." ifadesini kullandı.

Engin, yaptığı yazılı açıklamada, son zamanlarda Çanakkale'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ve vatanı, milleti bölmeye çalışan PKK'lı hainlere karşı yürüttükleri mücadeleden rahatsız olanlar bulunduğunu ifade etti.

"Bizim Allah'a verecek bir canımız var" ifadesini kullanan Engin, "Bu kahpe kurşunlar bizim mücadelemizi vatana millete hizmet aşkımızı söndüremez. Ne FETÖ'nün ne PKK'nın ve bunların uzantılarının tehditlerine pabuç bırakmayız" değerlendirmesinde bulundu.

15 Temmuz'da şehit olanları ve gazileri unutmadıklarını belirten Engin, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Yüreği yeten karşımıza çıkar. Çanakkale'de ve FETÖ ve PKK uzantıları destekçileri ve bizzat bu örgütlerin üyeleri ÇTSO'da barınamazlar. PKK'yı barındırmadık. Darbe girişimi 17-25 Aralık ile olmuştur. O gün bu canımız vatanımızda ne olup bittiğini anlayamadım diyen olamaz. 17-25 Aralık 2013 ve sonrası ağırlık verdiğimiz FETÖ karşıtı duruşumuzdan bir adım geri atmayacağız. Odamızın dışında da bunlara karşı her türlü mücadelede varız ve olacağız. Biz Çanakkale'de hiçbir Türk, Kürt, Alevi ve Sünni her türlü inanç ve milliyet ayrımına karşı durduk. Biriz, beraberiz dedik. Teröre ve FETÖ'ye karşı Çanakkale'de yürüttüğümüz mücadele ve duruştan rahatsız olanlar bize bu mermileri sıktılar. Milletimiz 15 Temmuz'da tankların önüne çıkarak mücadelesini sürdürürken biz de burada darbe ve onun uzantılarına karşı duruyoruz. Bu yolda mücadelemize de devam etmekten bir adım geri durmayacağız. Bir canımız var. Vatan millet için feda olsun."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.