Çanakkale

Lapseki'de voleybol turnuvası

09:13 16 Mart 2018
Lapseki'de voleybol turnuvası

Lapseki Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 18 Mart Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlendi.

Plevne Ortaokulu Kapalı Spor Salonunda düzenlenen turnuvaya 6 takım katıldı.

İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ertan Günal, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, hürriyet ve milli mücadele dersi verilen 18 Mart Deniz Zaferi'nin 103'ncü yılını saygıyla andığını söyledi.

Bundan 103 yıl önce vatanın bağımsızlığı için 7 düvele meydan okuyan bir milletin torunları olmaktan gurur duyduğunu ifade eden Günal, "Tarihin altın yapraklarını sayısız zaferlerle süsleyen yüce Türk ordusu Çanakkale savaşlarında buna bir yenisini daha eklemiştir. Bizim için Çanakkale'de canlarını hiçe sayan kahramanlarımızı huzurunuzda gururla yad ediyorum. Ruhları şad olsun. Geçmişte olduğu gibi bugün de vatan aşkı için gerek yurt içinde gerekse yurt dışında şehit olan askerlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Turnuvanın açılışına, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve öğrenciler katıldı. Turnuva müsabakalarla devam etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.