Çanakkale

Lapseki'de 15 Temmuz Şehitleri anma programı düzenlendi

09:23 22 Mayıs 2018
Lapseki'de 15 Temmuz Şehitleri anma programı düzenlendi

Anma programında, Lapseki Belediyesi 15 Temmuz Şehitler Parkı yanındaki amfi tiyatroda Hüseyin Akif Terzioğlu Anadolu Lisesi, İmam Hatip Anadolu Lisesi ve İÇDAŞ-ÇİB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları tiyatro oyununu sahnelendi.

Lapseki Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Şehitleri anma programı düzenlendi.

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi ve o gece yaşanan olayların canlandırıldığı küçük oyun, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, anma programının sonunda yaptığı konuşmada, "Öğrenci kardeşlerimizi ve onları eğiten öğretmenleri canı gönülden kutluyorum. 15 Temmuz gecesi hep birlikteydik. O geceyi unutmak mümkün değil. O gece sokakta öğrenci kardeşlerimizle birlikte ellerimizde Türk bayraklarıyla yürüdük ve sabahlara kadar o geceyi vatandaşlarımızla oturarak geçirdik. Ben 15 Temmuz gecesini hatırlayıp böyle bir program hazırlayan öğrenci kardeşlerimiz ve öğretmenlerine çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Anma programına, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, Garnizon Komutanı Yarbay Türker Altıngöz, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Hiçdurmaz, Meslek Yüksek Okul Müdürü Engin Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, okul ve daire müdürleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.