Çanakkale

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan:

13:40 29 Temmuz 2018
AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan:

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''Çanakkalemize eğitim için gelecek olanlar aynı zamanda esnafımızdan alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağlayacak.'' dedi.

Çanakkale'nin Akçapınar ve Aşağıokçular köylerini ziyaret eden Turan, burada yaptığı konuşmada, bedelli askerlikle ilgili eğitimlerin verileceği illerin başında Çanakkale'nin geldiğini söyledi.

Turan, bedelli askerlikle ilgili 21 günlük eğitimin nerelerde alınacağının belirlenmeye başlandığını bildirerek, şöyle konuştu:

''21 günlük eğitimin 11 il 13 birlik de yapılması planlanıyor. Askeri birliklerin arasında Çanakkalemiz de bulunan 3'üncü Jandarma Eğitim Tabur Komutanlığı ve 116'ncı Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı bulunmaktadır. Çanakkalemize eğitim için gelecek olanlar aynı zamanda esnafımızdan alışveriş yaparak ekonomiye katkı sağlayacak. Askerlerimizin yakınları burada konaklayarak, gezerek hem turizmimize hem de ekonomimize destek olacak. Çanakkalemizin peyniri, kirazı, şeftalisi, Bayramiç beyazı daha geniş kitleye ulaşacak.''

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.