Çanakkale

Korkunç olay! Döve döve öldürdüler

13:03 29 Haziran 2019 8 Yorum Var
Korkunç olay! Döve döve öldürdüler

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde bir eğlence mekânından çıkışta 4 kişi tarafından dövülen Ramazan Öksüz (31), yaşamını yitirdi.

Olay, saat 03.30 sıralarında Çanakkale'nin Bozcaada ilçesi Arka Deniz mevkiinde meydana geldi. Ramazan Öksüz, bir eğlence mekanında eğlendikten sonra çıkışta, 4 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Grubun tekmeleyip, yumrukladığı Öksüz, yerde hareketsiz kaldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kalbinin durduğu belirlenen Ramazan Öksüz, sağlık ekibinin yaptığı 45 dakikalık kalp masajına rağmen, hayata döndürülemedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Öksüz'ü döven 4 kişiyi yakalayıp, gözaltına aldı. Ramazan Öksüz'ün cenazesi ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adlı Tıp Kurumu'na gönderildi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • kısas 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır, " kısasa kısas " olacak kanunda. bak nasıl tıpış tıpış herkes yoluna gidiyor ozaman
    Cevapla
  • taktak 4 yıl önce Şikayet Et
    alkol her kötülüğün anasıdır
    Cevapla
  • Metin Çakar 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas olmadan bu tür olaylar azalmaz. Allah'ın ayetlerinde anlayanlar için mutlaka bir ibret vardır.
    Cevapla
  • hknslh 4 yıl önce Şikayet Et
    3-5 yatıp çıkarlar. Caydırıcı cezalar olsa bırak öldürmeyi laf atmaya bile cesaret edemezler de işte o kanunları kim çıkartacak?
    Cevapla
  • Seher 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkede ceza değişen sürelerle hapiste yan gelip yatmak oldukça dediğiniz gibi , her suç artar. Mesele cezaevlerinin caydırıcı, bezdirici olması ayrıca suç işleyene maddi tazminat zorunluluğu ( hem suç işlediği şahsa ve ailesine hem de devlete karşı ) getirilerek elindeki mal mülk para pul alınmalı.
    İlk beğenen sen ol
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    ne dehşet bir ölüm Allahım sen koru müslümanları. Gecenin 3:30 da eğlence merkezinden (süt ve ayran içilen yermiydi oralar?) çıkışta.... Allahım ayağımızı kaydırma hayırlı imanlı ölümler nasip et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.