Çanakkale

Genç yaşında kardeş katili oldu

17:08 28 Aralık 2023 3 Yorum Var
Genç yaşında kardeş katili oldu

Çanakkale Biga'da 25 yaşındaki ağabey, 19 yaşındaki kardeşini bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 12.30 sıralarında Biga ilçesi İstiklal Caddesi’nde meydana geldi. F.P. (25) ile kardeşi B.P. (19) arasında nedeni henüz belirlenemeyen şekilde tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada F.P. yanında getirdiği bıçak ile kardeşi B.P.’yi göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan B.P., ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Biga Devlet Hastanesine kaldırıldı. B.P., yapılan tüm müdahalelere rağmen hastanede hayatını kaybetti. Şüpheli F.P. gözaltına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • Osmanlı torunu 3 ay önce Şikayet Et
    Allah'a ulaşmayı dileyiniz. 3 kat cennet ve dünya saadetinin yarısı garanti. Allah'u Teala söz veriyor. Dünya ve Hidayet üzerine olunuz. Allah'a ulaşmayı dileyenler, küfürden, dalaletten, şirkten, cehennemden, hüsrandan kurtulur. Dilemeyenlerin dünya ve ahiret mutluluğunu dahi yaşayamaz. Örneklerin Tv'leri izleyince idrak edersiniz. Uyanın artık gafiller
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    çok doğru söylemişsiniz
    Cevapla
  • T.C vatandasi6 3 ay önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH seni bildiği gibi yapsın ana baba,nin da bu durumda suçu var imanlı bir nesil için mutlaka küçüklükten ALLAH ve İslam bilinci yerlestirilmeli tanıtılması katil olmanın hükmü bildirilmeli.
    Cevapla
  • hafız 3 ay önce Şikayet Et
    boş konuşma. Hz. Adem (as) yetiştiremedi mi ki Kabil Habili öldürdü? Hz. Nuh(as) yetiştiremedi mi ki oğlunun biri kafir olarak öldü? evlatla imtihan en zorudur, boş boş konuşmayın.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.