Çanakkale

Üniversiteli genç, annesini bıçaklayarak öldürdü

14:14 12 Mart 2024 6 Yorum Var
Üniversiteli genç, annesini bıçaklayarak öldürdü

Çanakkale Gelibolu'da, 25 yaşındaki üniversite öğrencisi F.S., 45 yaşındaki annesi Canan Kabil’i bıçaklayarak öldürdü.

Olay sabah saat 04.00 sıralarında Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi Fikirli Sinan Sokak'taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Canan Kabil ile F.S. ile aralarında nedeni henüz belli olmayan bir şekilde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine F.S. annesi Canan Kabil’i bıçakladı. Ardından Gelibolu ilçe Emniyet Müdürlüğüne giden zanlı F.S. annesi Canan Kabil’i bıçakladığını söyledi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri evde Canan Kabil’in hayatını kaybettiğini belirledi. Canan Kabil’in cenazesi Gelibolu Şehit Koray Onay Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Zanlı F.S’nin ise emniyetteki işlemleri devam ediyor. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Merve 1 ay önce Şikayet Et
    Kanunla kaldırılan Aile Reisliği geri getirilmeli. Kuranın hükümlerine ne kadar ,aykırılık varsa ,hepsi medeni kanunlarımızda var maalesef. Başka türlü ailelelerin huzur bulması beklenemez.
    Cevapla
  • ömer faruk 1 ay önce Şikayet Et
    Eğitim sistemimizin ne halde olduğunun apaçık örneğidir.BİR EVLAT NE SEBEPLE HANGİ SEBEPLE OLURSA OLSUN ANNEYE EL KALKARMI....bunu okuldaki eğitim sistemi vermezse hangi sistem verecek.demekki eğitimde bir problem var.başımızı elimizin arasına alıp iyice düşünüp biz nerede yanlış yaptık diye kendimizi chek etmemiz lazım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cevapla
  • Demoxy 1 ay önce Şikayet Et
    Allah'tan bir şey isterken çok dikkatli olmak lazım..A dan Z'ye her şey sınav oluverir işte böyle..hayırlısını ver ALLAH'ım sen bilirsin biz bilmeyiz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Cafer 1 ay önce Şikayet Et
    Anne Dünyanın en fedakârı insanı karşılıksız yardım eden çocukken büyütüp yedirip içiren gece gündüz onun için uykusuz kalan ölene kadar çocuklarının arkasında hep gölge duran çekinmeden çocukları için çanını veren Anneyi öldürmüş yazıklar olsun sana.
    Cevapla
  • memo 1 ay önce Şikayet Et
    25 yaşında öğrenci mi olur. Allah bilir hala 2,. sınıftadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.