Çankırı

AK Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı

17:57 29 Ağustos 2015
AK Parti Çankırı İl Danışma Meclisi Toplantısı

 AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu,  "Çankırı'mızda yüzde 60.55'lik oy oranı ile ilk 5'e girdik. Her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir başarıya imza attık. 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerde hedefimiz ilk 3'te yer almak" dedi.

Akbaşoğlu, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlerden önce olduğu gibi seçimlerden sonra da çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ifade etti.

7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli olduğunu vurgulayan Akbaşoğlu, "Yapılan Genel Seçimler de tüm parti teşkilatımız ile birlikte bir gayret ortaya koyduk ve Türkiye genelinde AK Parti olarak yüzde 41 oy aldık. Çankırı'mızda yüzde 60.55'lik oy oranı ile ilk 5'e girdik. Her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir başarıya imza attık. 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerde hedefimiz ilk 3'te yer almak" dedi.

Akbaşoğlu, il genelinde yapılan yatırımlardan bahsetti.

Toplantıya, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik'in yanı sıra il ve ilçe parti teşkilatından çok sayıda isim katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.